torstai 9. heinäkuuta 2015

"Disney Haul!"

Tiedettähän ne kadehdittavat videot youtubessa, jossa ihmiset esittelevät ostoksiaan Disneyn puistoista tai kaupoista. Itse olen tässä viikon aikana katsellut useammankin "Disney Haul" -videon, joten ajattelin että esittelen omat Disney hankintani tältä viikolta :D

Disney Legacy Collection Cinderella CD

Tänään oli tälläinen ihana yllätys odottamassa, kun pääsin töistä kotiin. Kyseesä siis Disneyn Legacy Collectioniin kuuluva kahden cd-levyn kokoelma Tuhkimon (1950) musiikeista. Voitte vain arvata mikä tämän postauksen taustamusiikkina soi :)

Kotelosta löytyy pieni info lehtinen sekä kaksi cd:tä

Toinen mahtava juttu tältä viikolta on "The Illusion of Life Disney Animation" -kirja, jota olen jo kauan kirjahyllyyni himoinnut. Uutena kirja on noin 50 euroa ja usein se on loppuunmyyty (ainakin aina silloin kun budjetissa olisi ylimääräistä). Perhetuttavamme omistaa divarin ja hän soitti eilen minulle ja kysyi kiinnostaako kyseinen kirja. Toivon etten kovin kovaa ja korkealta kiljaissut, kun vastasin että JOOOO!

Käytetyksi kirjaksi tämä kappale on todella hyvässä kunnossa. Paperisissa suojakansissa on pienen pientä kulumaa reunoissa, mutta olen nähnyt pahempia jälkiä kaupan uusissa kirjoissa. Sisäsivuilla ei ole minkäänlaisia merkintöjä ja kirjan selkämyskin on täydellisessä kunnossa. Epäilen että kirja on taidettu kerran tai kaksi selata läpi, mutta sen jälkeen se on saanut olla rauhassa. (Oikeasti ainoa asia josta näkee että kirja on käytetty oli sivujen välistä löytyneet paperinpalaset.)

The Illusion of Life Disney Animation by Frank Thomas and Ollie Johnston
Wall-E pehmo Lontoosta

Vielä viimeinen vaikka tämä ei nyt varsinaisesti mikään hankinta ollut. Ystäväni oli viikonloppuna käymässä luonani ja hänellä on aina tapana tuoda jotain pientä kiitokseksi majoituksesta. En ehtinyt edes aloittaa sitä tavanomoista "ei nyt olisi tarvinnut" -litaniaa kun hän vetäisi tämän söpöläisen laukustaan ja olin myyty!

Vieraslahjan lisäksi tämä oli tuliainen Lontoosta, jossa kaveri oli käynyt piipahtamassa. Oli kuulemma joutunut hetken pähkäilemään, että mitä sieltä toisi mutta kun oli tämä osunut silmään niin ei tarvinnut enempää miettiä. Ja ihan nappiinhan tämä valinta meni, kun Wall-E on ehdottomasti yksi suosikeistani!

Wall-E löysikin oitis paikkansa eteisen lipaston päältä, jossa se pitää huolta viherkasvistani :)

4 kommenttia:

  1. Tuon Tuhkimo-soundtrackin kansikuva on ihan superihana! Siinä on niin kauniita värisävyjä! :) Ja sinulla kävi aika mahtava säkä tuon kirjan kanssa, se vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Olen kuullut siitä muutaman kerran, mutten ole sen tarkemmin ottanut selvää mitä kaikkea se sisältää. Toivottavasti teet siitä esittelyn jossain vaiheessa. ;) Tuo pehmo-Wall-ekin on hirmu söpö!

    Ps. Blogiisi kommentointi on vähän hankalaa, sillä ainakin minulla tämä kommenttilaatikko avautuu aina uuteen ikkunaan eikä blogiteksti ole samaan aikaan näkyvissä. Löytyisiköhän asetuksista joku kohta, jolla kommentointilaatikon saisi tekstin alle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ihastuin tuohon Tuhkimon kansikuvaan, sen kun löytäisi isompana printtinä niin laittaisin seinälle :) Olen myös vieläkin ihan fiilareissa tuosta kirjasta, pikaisella läpiselauksella kyllä vaikutti juuri sellaiselta animaatioalan raamatulta kun odotinkin. Esittely on siis aivan varmasti jossain vaiheessa tulossa!

      Ja kiitos tuosta kommentti huomautuksesta! Blogger ja minä vielä vähän tutustumme toisimme, mutta nyt ainakin kommenttien pitäisi toimia upotetusti postauksen kanssa :) (ja sen myötä tänne näköjään ilmestyi vastaus-nappulakin, jota aikaisemmin jo kaipailin)

      Poista
  2. Onpa ihana tosiaan tuo Tuhkimo-soundtrack! Mitähän biisejä siinä on 2-levyllä? Ja ihana, että laitoit Wall-E:n kasvejasi hoitamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Ja 2-levyllä on mahtavia bonus kappaleita! Levyltä löytyy kaikkiaan 23 raitaa. Levyn kappaleet on jaettu kahteen ryhmään "The Lost Chords of Cinderella" ja siihen kuuluu 7 eri kappaletta, joista kaikista on sekä demo- että viimeistelty studio-versio (uskoisin että tätä julkaisua varten levytetyt?). Listalta löytyy esimerkiksi kappaleet "Sing a Little, Dream a Little" sekä "Dancing on a Cloud". Toinen osa on "Bonus Tracks", joita en ole ehtinyt vielä kaikkia kuunnella, mutta sanoisin että nämä ovat elokuvan taustamusiikkeja :)

      Poista