maanantai 9. lokakuuta 2017

Meet 'n' Greet! Hahmoja tapaamassa

Hahmotapaamiset, eli meet 'n' greetit niin kuin niitä puistoissa kutsutaan, jakavat mielipiteitä. Joidenkin mielestä ne ovat juuri se Disney-puistojen juttu, koska missä muualla pääset moikkaamaan Mikkiä tai kertomaan Minnille kuinka kaunis hänen uusi mekkonsa on. Toiset taas kokevat tapaamiset jopa hieman kiusallisina eivätkä tiedä miten jättikokoiseen hiireen pitäisi oikein suhtautua.

Itselläni on hieman kokemusta molemmista näkökulmista, joten ajattelin kertoa ajatuksiani asiasta ja samalla tietysti jakaa kuvia tapaamisista joissa tuli tällä reissulla käytyä.
Omasta työhistoriastania pitää kertoa sen verran, että olen nuorempana tehnyt hieman samanlaista työtä kuin mitä esimerkiksi Mikki puistossa tekee, joten tiedän miten rankkaa se on. Se myös vaikutti siihen, että en aluksi kuvitellut välittäväni hahmotapaamisista. Aikuisena on vaikeampi heittäytyä leikkiin mukaan ja nähdä se taika, jonka lapset näkevät hahmoja tavatessaan.

Ymmärrän siis hyvin miksi moni kiertää meet 'n' greet -jonot kaukaa ja suuntaa mielummin oman suosikki laitteensa kyytiin. Niin minäkin ensimmäisellä reissullani kuvittelin tekeväni. Puistoissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että pitkät hahmojonot tuntuivat melkeinpä ajan haaskaukselta.

Mutta kummasti ujo suomalaistyttökin innostui, kun kohtasi suosikki hahmonsa! Ja loppu onkin sitten historiaa, sillä siitä ensimmäisestä kohtaamisesta syttyi kipinä ja nyt hahmotapaamiset ovat mielestäni ihan parasta!

Solo reissullani keräilin allekirjoituksiakin, mutta minulle ne eivät ole se juttu. Hauskempaa on päästä juttelemaan hahmojen kanssa ja kyselemään miten heidän päivänsä on mennyt. Prinsessat ja muut "face characterit" tietenkin puhuvat myös takaisin, mutta kyllä esimerkiksi Tikun ja Takun pantomiiminkin arvailu on hauskaa.

Paras juttu ovat mielestäni kuitenkin kuvat, jotka jäävät muistoksi ihanista kohtaamisista. Ja tämä mielipide on nyt ihmiseltä, joka ei todellakaan välitä olla kuvissa. :D Kyllä kuulkaa kyyninenkin aikuinen taantuu taas ihan 8-vuotiaaksi, kun pääsee yhden suosikki prinsessansa kanssa poseeraamaan.

Character dining

Puistoissa tavattavien hahmojen lisäksi Disney tarjoaa myös erilaisia dinnereitä, joissa hahmot kiertävät viihdyttämässä ravintolan asiakkaita. Pariisin Disneylandissa tällaisia ravintoloita ovat Dinseyland hotellissa toimiva Inventions sekä puiston puolelta löytyvät Plaza Gardens Restaurants ja Auberge de Cendrillon.

Me kävimme hahmoillallisella Inventions-ravintolassa. Inventions on sieltä Disneyn ravintoloiden kalleimmasta päästä ja vaikka buffet olikin todella hyvä, niin vain ruuan takia tänne ei kannata suunnata. Kokemus oli hauska ja saatiin ihan mahtavia muistoja täältä, mutta en tiedä maksaisinko ravintolassa käynnistä uudestaan. 

Ravintolassa koetut hahmotapaamiset olivat aivan ihania, mutta minua hieman häiritsi että ruokailuun ei voinut keskittyä rauhassa, koko ajan odotettiin että milloin seuraava hahmo saapuu. Hahmoilla ei näyttänyt olevaan minkäänlaista "aikataulua" miten he ravintolassa kiersivät ja vaikka mekin istuimme syömässä lähemmäs kaksi tuntia emme tavanneet kaikkia hahmoja. 

Character dining on kuitenkin helppo tapa tavata monta hahmoa kerralla, eikä arvokasta puistoaikaa tarvitse tuhlata jonottamiseen. Ehdottomasti suosittelisin siis käymistä, mutta nimenomaan siltä kannalta että menee tapaamaan hahmoja ja siinä samalla tulee sitten syötyä eikä toisin päin. 
Mitä mieltä te muut olette hahmotapaamisista? Ovatko ne ihania vai ihan kamalia? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti