sunnuntai 23. elokuuta 2015

Vans Disney Collection 2015

Sarjassamme "en tarvitse, mutta HALUAN!" -hankinnat: 


Disney ja Vans julkaisivat yhteistyössä kokoelman kenkiä, reppuja ja lippiksiä tänä kesänä. Aluksi en juuri innostunut kokoelmasta, muuta kuin sen että vihdoinkin oli Disneykuoseja aikuisille. Myönnän välillä katsoneeni kateellisesti lasten ihania Disney-aiheisia kenkiä, koska itselläni ei koskaan sellaisia ollut. 

Mikki, Minni ja Aku eivät kuitenkaan kuulu Top5 suosikki hahmoihini, joten ensimmäiset kuvat kokoelmasta eivät lompakkoa keventäneet. Nalle Puh -kengät olivat jo enemmän makuuni, mutta vasta kun näin Prinsessa kuoseissa olevat kengät olin myyty.

Niinpä sisäinen lapseni voitti ja ostin Helsingin Forumin Vans Storesta heinäkuussa Ariel-kuosilla olevat kengät. Valitettavasti kesä on ollut niin sateinen, että en ole juuri kenkiä saanut käytettyä kun pelkäsin niiden likaantuvan lätäköissä. Elokuu kuitenkin pelasti auringollaan ja nyt olen päässyt Ariel-kengissäni tepsuttelemaan ihmisten ilmoilla. Muutaman hymyn olen niillä saanut aikaan ja eräs pikkutyttö ihasteli niitä bussissa :) 
Vans Storesta ostaessa kengille tuli hintaa 70€, joka on minun budjetissani aika huima summa kengistä. Mutta aina välillä pitää muistaa hemmotella itseään ja ostaa asioita, jotka tekevät iloiseksi - tai näin minä ainakin kenkäshoppailuni itselleni oikeutin. Kyllähän me kaikki tiedämme, että Disney ei ole se halvin harrastus ;) 

Muutama viikko sitten satuin Zalandossa shoppaillessani törmäämään Belle-kenkiin, joihin ihastuin oitis. Zalandossa kengät maksavat 75€, mutta minulla oli onneksi -15% alennuskoodi ja kun olin joka tapauksessa tilaamassa muutakin päätin napata kengät ostoskoriini. 

Nyt jokaisessa päivässäni on jälleen aste enemmän Disneyn taikaa, kun saan kävellä ihanissa prinsessakengissäni :) 

Onko kukaan muu sortunut näihin ihaniin Disney Vanseihin? Ja huomasitteko muuten kuvissa piilotettuja Mikkejä (Hidden Mickeys)?

7 kommenttia:

  1. Oijoi, nuo on kyllä ihania! Itse olen ollut alusta alkaen kovin ihastunut kenkiin! Kokeilin niitä sitten Vans-kauppaan päästyäni, mutta kengät eivät sopineet ollenkaan jalkoihini. :( Niin unelmani niiden ostamisesta romuttuivat, nyyh! Ihanaa, että ne käyvät sinulle! :)

    Piilotettuja Mikkejä oli Ariel-kenkien kuplissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, harmi että kengät eivät sinulle sopineet :( Toivotaan että Disney tulevaisuudessa tekee yhteystyötä jonkun toisenkin kenkävalmistajan kanssa, että löytyisi jalkaan sopiva popo niillekin joille Vansin lättäpohjat ei sovi.

      Ja oikein! Ariel-kenkien kuplista muodostuu Mikkejä :D Ne olivat minulle se piste i:n päälle, kun kenkien ostoa mietin.

      Poista
  2. Uuu! Jotenkin nuo Ariel-kengät ovat tuntuneet ihanasta aiheestaan huolimatta vähän liian lapsellisilta makuuni, mutta näissä sinun kuvissasi ne näyttävät tosi houkuttelevilta! :D Samoin nuo Belle-kuosiset ovat oikein nätit! Tosi hauska yksityiskohta nuo Mikit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa jos kuvani saivat innostumaan kengistä :D Itsekin mietin ostospäätöstä tehdessä että ovatko Arielit liian lapselliset, mutta sitten päätin että ei sillä ole väliä. Täytyy myös sanoa että pidemmältä katsottuna kuviota ei edes kunnolla erota, muutama on kehunut kaunista kukkakuosia Ariel-kengät nähtyään :') Ja Belle uppoutuu vielä paremmin tuonne ruusujen sekaan, että ellei ole kenkäbongarit liikkeellä niin taitavat prinsessat jäädä suurimmalta osalta huomaamatta.

      Poista
  3. Itse olen aivan rakastunut Villain-Vanseihin, mutta niitä ei kaiketi ole ainakaan vielä Suomessa myynnissä ja vaikka olisikin niin tuskin rahatilanne antaisi myöten ostaa niitä! :D Nuo Ariel-kengät on ylisöpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh en ollutkaan vielä nähnyt noita Villain-Vanseja! Aivan mahtavan näköinen kuosi :D

      Poista
  4. Aivan pakko kommentoida tähän, vaikka teksti onkin vanha.
    En liiemmin tykkää kangaskengistä, mutta kyllä tuollaiset Belle kengät huolisin itselleni äärettömän suurena Kaunotar ja Hirviö fanina. :)
    Ei Arielitkaan pahat ole, mutta Belle nyt on vaan mun suosikki prinsessa.

    VastaaPoista