tiistai 29. joulukuuta 2015

Yay Liebster Award!

Rinki tinki tinkin ja Ihmeiden aukion ihana Anna palkitsi minut ja lasipurkkini Liebster Award -tunnustuksella reilu viikko sitten blogissaan Ihmeiden aukio ja olen todella otettu, miten ihana joululahja! En ollut ennen kuullut kyseisestä tunnustuksesta, mutta onneksi Anna oli omassa postauksessaan kertonut mistä tässä on kyse.

"Tunnustus annetaan blogeille, jotka ovat hyviä ja joilla on vähän lukijoita. Liebster Award -tunnustuksen avulla blogeja halutaan saada muiden tietoisuuteen, eli tunnus on tavallaan muiden blogien mainostusta positiivisessa ilmapiirissä." Anna, Ihmeiden aukio

 Kaunis kiitos siis Annalle tästä mahtavasta tunnustuksesta ja hauskoista kysymyksistä :)


Liebster Award -tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi.
2. Laita palkinto (yllä oleva kuva) esille blogiisi.
3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen.
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 lukijaa.
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat.
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen.
7. Ilmoita palkitsemasi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.

Tuo sääntöjen neljäs kohta tuotti hieman hankaluuksia, sillä Anna ehti omassa postauksessaan jo antaa tunnustuksen kaikille, joille olisin itsekin halunnut tämän tunnustuksen jakaa. Seuraan aika vähän blogeja ja suomalaisten Disney-blogien lisäksi tulee lähinnä seurattua vain suosituimpia, joilla on jo tuhansia lukijoita. Toivottavasti en siis ihan ilkimys ole, kun en tällä kertaa jaa tunnustusta eteen päin.

Tässä kuitenkin vastaukseni Annan laatimiin kysymyksiin, joista osaa piti oikein toden teolla miettiä.

1. Milloin ja miksi päätit aloittaa blogin pitämisen? 
En osaa tarkasti sanoa milloin päätin aloittaa blogin pitämisen, joskus vuosi sitten. Ensiksi minun oli tarkoitus pitää blogia uudenvuodenlupauksistani, mutta jostain syystä se jäikin vain ajatukseksi. Olin kuitenkin jo blogipohjan luonut tänne ja ajatus omasta blogista jäi kummittelemaan.
Jonkin aikaa olen Disney-blogeja ja -vlogeja seurannut, joten sieltä tulikin sitten innostu alkaa pitämään omaa Disney-aiheista blogia. Tuntui mukavalta ajatukselta päästä jakamaan oma rakas harrastus muiden kanssa :)


2. Kuinka kauan sinulla menee keskiverroin yhden blogitekstin kirjoittamisessa? 
Enpä ole koskaan ajastanut, mutta sanoisin että puolesta tunnista pariin tuntiin. Riippuu hyvinkin paljon että mitä olen kirjoittamassa. Eniten aikaani vie kuvien ottaminen ja muokkaaminen blogiin sopiviksi. Tulevaisuudessa kyllä yritän tsempata tekstienkin kanssa, kun aina välillä tuntuu että lähden ihan sivupoluille varsinaisesta aiheesta ja kylvän samoja adjektiiveja joka postauksessa. :')


3. Mikä asia kuuluu erottamattomasti jouluusi, jota ilman joulu ei ole joulu? 
Perhe. En voisi kuvitella viettäväni joulua missään muualla kuin perheeni kanssa.


Mickey's Once Upon a Christmas (1999)4. Mitä vuonna 2016 ilmestyvää elokuvaa odotat eniten? 
Oh ensi vuonna tuntuu tulevan niin paljon elokuvia etten tiedä mitä niistä odotan eniten :D
Moana, Zootropolis, Finding Dory, Alice Through the Looking Glass, Captain America: Civil War, Suicide Squad....


5. Mikä on tärkein esineesi, jota ilman et voi elää? (Kännykkää ja tietokonetta ei lasketa mukaan.) 
Tämä oli kyllä vaikea kysymys ja tosissani pohdin mikä olisi niin tärkeä esine, etten pystyisi sitä ilman elämään. Ensin meinasin sanoa kahvinkeitin, koska lievä kofeiiniaddiktio minulla on, mutta kyllä kahvinkeitintäkin tärkeämpi esine minulle on rannekelloni. En pystyisi elämään ilman sitä ja jos aamulla unohdan laittaa kellon ranteeseeni olen koko päivän ihan hukassa.


6. Mikä on ensimmäinen elokuva, jonka muistat nähneesi elokuvateatterissa? 
Notre Damen kellonsoittaja, kummitätini tytär vei minut ja veljeni sitä katsomaan. En ole varma oliko se oikeasti ensimmäinen elokuva, jonka teatterissa näin, mutta kysymyksen mukaisesti se on ensimmäinen jonka muistan nähneeni - oli varmaan sen verran jännä, että jäi mieleen. :)

7. Mitä harrastat? 
Disneyn ja blogin pitämisen lisäksi harrastan piirtämistä sekä epäsäännöllisesti jousiammuntaa ja lenkkeilyä. Saattaa olla että uudenvuodenlupauksissa tulee taas luvattua, että lisään liikuntaa arkeeni.


8. Mihin Disney-elokuvan lauluun voisit herätä joka päivä? 
Herään aamuisin remix-versioon Pienen merenneidon "Part of Your World" -kappaleesta. En todellakaan ole aamuihminen, joten tarvitsen jotain räväkkää ravistelemaan minut hereille siksi remix-versio. Aikaisemmin minulla oli herästyäänenä Tarzanista Phil Collinsin kappale "Son of Man" ja seuraavan kerran kun ääntä vaihdan taidan ottaa Urheasta tutun "Touch the Sky" -kappaleen aamunaloitukseeni.


9. Keneen Disney-hahmoon samaistut parhaiten?
Tätä piti hetki miettiä, mutta sitten syttyi lamppu ja sain todellisen ahaa-elämyksen. Samaistun parhaiten pikkuiseen Wall-E robottiin, joka tekee tunnollisesti työtään ja keräilee kaikenlaista mielenkiintoista. Olen myös romantikko ja Wall-E:kin tuntuu pitävän romanttisista eleistä ja elokuvista, joten sieltäkin löytyy yhtäläisyyksiä. :)

10. Mikä on mielestäsi paras Disneyn studioiden näytellyistä elokuvista?
Maija Poppanen on nostalgisista syistä yksi minulle rakkaimmista Disneyn näytellyistä elokuvista, mutta pidän myös kovasti Lumotusta sekä Kuolleiden runoilijoiden seurasta.


11. Minkä Disney-klassikon tarina muistuttaa eniten sinun tähänastista elämäntarinaasi?
Apua mikä kysymys :D En oikein tiedä muistuttaako mikään Disney-klassikko omaa elämääni, vaikka joitakin yhtymäkohtia varmaankin löytyy. Oma elämäni on ollut aika tasaista tahtia ja siitä puuttuu kaikki dramaattiset juonenkäänteet, joita elokuvista löytyy. Ehkä eniten yhteistä löytyy siis Liisa Ihmemaassa tai Nalle Puh -elokuvien juonista, sillä lapsena leikin paljon mielikuvitus maailmoissani ja pehmoleluni olivat rakkaimpia leikkikavereitani, joiden kanssa koin mahtavia seikkailuja.2 kommenttia:

 1. Jee! Kiitos kysymyksiini vastaamisesta! :)

  Ensi vuonna tulee kyllä yllättävän paljon hyviä (toivottavasti) elokuvia ensi-iltaan! En malta odottaa noita Disneyn leffoja! Rannekello on kyllä esine, että jos sitä ei muista laittaa aamulla käteen, niin sen kyllä huomaa! Heti olo tuntuu paljon alastomammalta, ja tuntuu, että kelloa tarvitsisi paljon enemmän kuin silloin, kun se on. Kotona en sen sijaan osaa käyttää rannekelloa, täällä se tuntuu puristavan rannetta kohtuuttomasti. Käytätkö sinä kotonakin kelloa?

  Oi! Tuo Touch the sky sopii kyllä hyvin herätyskappaleeksi! Wall-E on ihana! Ja Nalle Puhin elämään kyllä minäkin samaistun: nukkuminen ja syöminen on ihanaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi mahtavista kysymyksistä, joihin oli hauska vastailla! :D

   Ensi vuoden leffatarjonta on kyllä melkoinen ja varmasti jäi monta mainitsemattakin, kun ei vaan voi muistaa mitä kaikkea mahtavaa on tulossa teattereihin.

   Minä olen niin kellooni tottunut, että se on ranteessa kotonakin. Omani on niin pieni ja kevyt, että ei sitä juuri huomaakaan - paitsi sitten kun sen unohta! Sitten se tosiaan on koko ajan mielessä ja tuntuu kuin olisi unohtanut jotain oleellista vaatekerrastaan kotiin.

   Poista