lauantai 2. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Hyvää Uutta Vuotta 2016! 

Uuteen vuoteen kuuluvat oleellisesti lupaukset ("joita ei tarvitse pitää") ja minä päätin perinteisten lupausten lisäksi luvata olevani aktiivisempi blogaaja! :) Aktiivisuus tulee toivottavasti näkymään täällä omassa blogissani, mutta myös kommentteina muiden blogeissa. Ja tämän on tarkoitus myös olla se lupaus, josta oikeasti pidetään kiinni.

Viime vuosi meni blogin kanssa hieman alkuhaparoinnin merkeissä ja blogailuni oli hyvin epäsäännöllistä. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus tehdä se kliseinen ryhtiliike ja antaa blogille enemmän huomiota. Loman aikana kirjoitin muistiin asioita, joista voisin postauksen tänne tehdä. Listalle kertyi sen verran ideoita, että aloin jopa harkita mahdollisuutta säännöllisistä postauksista.

"Look at this stuff, isn't it neat" – Frozen-päiväkirja pääsikin lomalla käyttöön kun aloin ideoimaan blogia

Olen aikamoinen hamsteri, joka keräilee kaikkea kivaa, pientä Disney-aiheista. Kuvassa näkyy Disney-laatikkoni, johon kertyi joulusiivouksen myötä kaikenlaista pikku tilpehööriä ympäri asuntoa. Lähinnä tarroja, kortteja ja muistoja menneiltä vuosilta, mutta näille olisi hauska keksiä jotakin käyttöä. Laatikon sisältö onkin yksi asioista, jotka antoivat inspiraatiota "idea-listalleni".

Helppo DIY t-paita, joka sopii kaikille Pienen merenneidon faneille

Yksi uusi teema postauksissa tuleekin olemaan DIY eli do-it-yourself (tee-se-itse)! Olen aikamoinen askartelija ja ajattelin että varmasti muutkin saattaisivat innostua joistakin Disney-teemaisista DIY-jutuista. :) Luvassa on ainakin t-paidan duunausta, kangaskasseja ja tietysti miten tehdä omat Mikki-/Minni-korvat!

Kirjahyllyni Disney tarjonta sen kuin kasvaa!

Blogia aloitteassani ajattelin että pääpaino tulisi nimenomaan olemaan kirjahyllyni aarteissa. Valitettavasti kovin montaa kirjaesittelyä en saanut viime vuonna aikaiseksi, mutta tähän tulee ehdottomasti muutos tänä vuonna! Olen tehnyt idea-listani ohessa myös aikataulutusta, tarkoitus olisi että ainakin kerran kuukaudessa tulisi taide-/tietokirja aiheinen postaus ja silloin tällöin satukirjojen esittelyjä. Kirjahyllyyni kun päätyy paljon erilaisia kirjoja, lähinnä sen perusteella millainen kuvitus niissä on.

Tarkoitus olisi myös hieman päivittää blogin ulkoasua sisällön ohessa, joten pieniä muutoksia saattaa aina välillä ilmetä. Nytkin tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata, että otsikon alta uupuu vanha linkki-rivistö, joka joutui ensimmäisenä uudistuksen alle.

Että tällaisia kujeita olisi luvassa vuodelle 2016 ja nyt kyn olen kertonut lupauksestani ääneen, toivon että siitä on helpompi pitää kiinni. :D
Tuliko siellä ruudun toisella puolella tehtyä uudenvuodenlupauksia?

6 kommenttia:

  1. Jejjj! Uuden vuoden (tai tämän vuoden?) suunnitelmasi kuulostavat lupaavilta! DIY-postaukset kuulostavat jo valmiiksi mahtavilta, ja kirjojen esittelyjä on aina ilo katsoa! Niistä tietää, kannattaako itse ostaa vastaavaa tuotetta. Innolla odotan myös blogin esteettisiä uudistuksia! :)

    Täällä tuli aloitettua karkkilakko uuden vuoden kunniaksi! Ääk! Olen hirveä sokerihiiri, ja minun on helpompi lopettaa karkin syönti kokonaan, kuin vain vähentää sitä. Vuosi olisi tarkoitus sinnitellä ilman karkkia, mutta onneksi sitä sokeria löytyy muistakin tuotteista. ;D Blogin suhteen en lupauksia tehnyt. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Nyt pidän toivottavasti paremmin lupauksestani kiinni, kun tiedän että muutkin ovat innoissaan :D

      Tsemppiä karkkilakon kanssa! Minäkin olen sellainen sokerihiiri, että en hevillä herkuistani luovu ja karkkilakkoa en ole koskaan uskaltanut edes kokeilla. :')

      Poista
  2. Oi, jään innolla odottamaan noita Diy-postauksia! Itsekin tykkään näperrellä kaikkea kivaa niin odotan hyviä vinkkejä! :) Tuo Disney book vaikuttaa mielenkiintoiselta, odottelen parempaa rahatilannetta, jotta voin ostaa sen itselleni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että löytyy muitakin näpertelijöitä! Vähän harmittaa etten viime vuonna tajunnun askarteluistani tehdä postauksia, mutta onneksi on niistä ideat (ja osa tarvikkeistakin) tallessa uusiin projekteihin. :)

      Tuo Disney Book on kyllä mielenkiintoinen, vaikka välillä jäi hieman harmittamaan että joistakin aiheista oli kirjoitettu niin vähän. The Disney Book pääsee muuten aloittamaan tämän vuoden kirjaesittelyt, joten sitä ei toivottavasti tarvitse kauaa odotella. :D

      Poista
  3. Uudet suunnitelmasi kuulostavat tosi mielenkiintoisilta! :) Minäkin odotan innolla noita DIY-juttujasi. Sellaisia on aina kiva lukea, sillä vaikka ei itse tekisikään juuri samoja juttuja, niistä voi saada inspiraatiota johonkin muuhun. Suunnittelin kesällä samantyyppisen simpukkapaidan tekoa, mutta projekti jäi kesken, kun piirrustustaitoni eivät ihan riittäneetkään tarpeeksi nättien simpukoiden tekoon. :'D

    Tein tälle vuodelle vain yhden uudenvuodenlupauksen: otan vähintään yhden valokuvan vuoden jokaisena päivänä. Latasin sitä varten puhelimeen Journal-sovelluksen, johon kuva, ottopaikka ja muistiinpanot saa talteen. Toivottavasti onnistun pysymään tässä lupauksessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että DIY-jutut kiinnostavat :) Itsellänikin kesti jonkin aikaa että sain simpukat juuri oikean näköisiksi, onneksi Arielista löytyy miljoonittain kuvia, joten malli oli helppo löytää. Helpotusta toi myös se, että riitti kun saa yhden hyvän näköisen simpukan tehtyä, toinen kuin on vain peilikuva siitä ;)

      Ooh uudenvuodenlupauksesi kuulostaa mahtavalta! Miten hauksa idea, että on jokaiselta päivältä joku kuva muistona. Itse en ole Journal-sovelluksesta kuulutkaan, mutta vaikuttaa kyllä tosi näppärältä. Pitää ehkä itsekin tutustua, jospa tämän vuoden tapahtumia tulisi sitten kuvattua enemmän :)

      Poista