tiistai 9. helmikuuta 2016

Kohti Disneyland Pariisia!

Blogi joutui yllättävälle katkolle, ensin iski flunssa, sitten kellarin siivous ja viime viikonloppuna oli pieni Mikkeli-reissu, joten en ehtinyt tänne edes hehkuttaa:
Varasin itselleni matkan Pariisin Disneylandiin! :D 



Vähän jännittää lähteä yksin ulkomaille, mutta ajattelin että jos en nyt lähde niin milloin sitten. Lisäksi puistokuumeiluni aikana googlailin tietysti kaikenlaisia Disneyland vinkkejä ja löysinpä muutaman "solo traveling" vinkinkin. Moni hehkutti että puistoissa on ihan hauskaa yksin, etenkin kun saa itse päättää mitä tekee ja milloin. 

Hetken harkinnan jälkeen sitten varasin matkani maaliskuun alkuun, jotta voin viettää syntymäpäiväni puistossa. En tiedä ehdinkö nähdä puistoa keväisessä "Swing into Spring" loistossa, mutta ilmeisesti maaliskuun alussa puistossa on "St. David Welsh Fest" -tapahtuma Walesilaisen pyhimyksen kunniaksi. Puiston sivuilla on tapahtumasta lyhyt kuvaus, jossa lähinnä mainitaan ruoka&juoma, kasvomaalaukset ja ilotulitukset, joten mielenkiinnolla odotan miltä puistossa näyttää. :)



Yritin myös selvitellä mitkä laitteet ovat kunnostuksessa matkani aikana ja ainakin tämän hetkisten ilmoitusten mukaan mikään sellainen laite jossa ehdottomasti haluan käydä ei ole suljettuna. Hieman harmittaa, että suurin osa Adventurelandista on remontissa, vaikka en tiedä olisinko sinne mennyt seikkailemaan. Muutama kuva olisi ollut ehkä kiva ottaa Kapteeni Koukun laivalla, mutta onpahan nyt yksi syy lähteä joskus vielä uudestaan. 

Koska matkaani on enää kolmisen viikkoa, tuntuu että käytän kaiken vapaa-aikani erilaisten neuvojen ja vinkkejen googlailuun. Olen ahkerasti lukenut tripadvisorin Disneyland Paris -forumin ketjuja, josta löytyy muuten tosi hyviä vinkkejä! Samoin olen youtubesta katsellut puisto vlogeja sekä tietysti ihania Disneyland hauleja, jotta voisin jo ennakkoon miettiä mitä puistosta haluan ostaa. (Kuvittelen että tällä tavalla vältän pahimmat hairahdukset enkä palaa kotiin kymmenen erilaisen mukin kanssa.) 

Maaliskuussa on siis varmasti luvassa muutama postaus reissustani. :) 


6 kommenttia:

  1. Oih! Olen yhtä aikaa melkein kateudesta vihreä ja todella iloinen puolestasi! :D
    Minäkin olen käyttänyt viime aikoina tuntitolkulla vlogien ja ostosesittelyjen katseluun, vaikkei puistovierailuja vielä näköpiirissä olekaan! Kannattaa muuten kurkata YuoTubesta Ellie Steadmanin kanava, jos et ole sattunut sinne vielä eksymään. Hänellä on vlogeja kahdelta Disneyland Paris -reissulta, ja niistä saa runsaasti hyödyllisiä vinkkejä plus näkee ehkä parhaita hahmo-tapaamisia ikinä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vlogien ja haulien katselu on kyllä todella koukuttavaa. Minusta tuntuu että nykyään aina koneella ollessani on youtube auki ja siellä joku vlogi pyörimässä (yleensä tietysti vielä Disney-aiheinen).
      Ellienkin vlogeja on tullut katsottua ja ne ovat kyllä todella mahtavia. Etenkin juuri nuo puisto vlogien hahmo-tapaamiset ovat todellakin parhaita ikinä. :D Ellien viime vuoden maaliskuun vlogit olivat itseasiassa yksi syy miksi oman matkani innoistuin lopulta varaamaan. :)

      Poista
  2. Oi että! Ota minut matkalaukkuun mukaan! :) Miten ihmeessä maltan odottaa postauksia reissustasi!!!???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii pitää ottaa iso matkalaukku, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. :D Ja tiedän tuon malttamattomuuden tunteen. Itse olen ihan täpinöissä matkasta enkä millään malttaisi odottaa, että pääsen reissuun.

      Poista
  3. Uuu, olen innoissani puolestasi! :) Reissustasi tulee varmasti tosi kiva ja odotan innolla millaisia postauksia teet matkastasi!!

    Haluaisin kysyä sinulta yhtä juttua vaikka sähköpostilla. Voinko pistää mailia siihen osoitteeseen, jota olet käyttänyt, kun olet kommentoinut minun blogiini? :)

    VastaaPoista