sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Tukholman Disney Store

Tein alkuviikosta pienen irtioton arjesta ja lähdin ystäväni kanssa shoppailuretkelle Tukholmaan. Yhtenä päämääränämme oli tietenkin Mall of Scandinavia -ostoskeskus ja sieltä löytyvä Disney Store.

Tukholmaan matkasimme Silja Linen kyydissä ja vaikka olinkin jo ennen matkaa tarkastanut Disnerd dreams -blogista Paulan kirjoittaman reittiohjeen, täytyy kiittää laivan infon työntekijää joka piirsi reitin kartallemme ja kirjoitti ostoskeskuksen osoitteenkin ylös. Infosta sai myös ostettua liput julkiseenliikenteeseen, joten ei tarvinnut niiden hankkimista sitten enää maissa ihmetellä.

En huomannut katsoa kuinka kauan matka satamasta ostoskeskukselle kesti, mutta voin rehellisesti sanoa että suurin osa ajasta meni laivalta metroasemalle kävellessä kiitos Siljan uuden terminaalin. Matka ostoskeskukselle taittui kuitenkin todella helposti ensin metrolla T-centraaliin ja sieltä vaihdoimme junaan numero 36, jolla matkasimme Solnaan. 


Mall of Scandinavia näkyy heti junasta noustessa ja on vain lyhyen kävelymatkan päässä asemasta

Disney Store löytyy ostoskeskuksen 1. kerroksesta, samasta josta juna-asemlta tullessa mennään sisään, joten kaupan löytäminen ei ole vaikeaa. Vaikka eipä kaupan löytäminen varmasti muutenkaan vaikeaa olisi sillä punaisena hehkuvan Disney-logon näkee jo kaukaa. 
Kaupan valikoimasta löytyi aikalailla samoja tuotteitta kuin disneystore.co.uksta. Heti sisään astuessa oli vastassa lajitelma ihania Animators´ Collection -nukkeja sekä Star Wars -aiheisia tuotteita. Kauppa tuntui olevan aika selkeästi jaettu niin että vasemmalta löytyi Prinsessat ja Frozen kun oikealla taas oli Star Wars ja Marvelin supersankarit. 
Kaunotar ja Hirviö -aiheisia tuotteita oli tällä hetkellä kaupassa runsaasti ja Art of Belle -sarjalle oli oma hyllykin. Suurin osa tuotteista oli kuitenkin leluja tai lapsille suunnattuja vaatteita, esimerkiksi Art of Belle -sarjaan kuuluvia naisten paitoja en nähnyt kaupassa ollenkaan. 

Pehmolelut ja Tsum Tsumit löytyivät kaupan takaosasta, jossa vietimme varmaan suurimman osan ajasta. Olisin halunnut ostaa itselleni jonkun pehmolelun, mutta pitkän pohdinnan ja pähkäilynkään jälkeen en löytänyt sellaista joka olisi ollut ihan pakko saada. Ystäväni kuitenkin iloitsi alennuksessa olevista pikku pehmoleluista, joita hän sitten muutaman ostikin kummilapsilleen. 
Kaunotar ja Hirviö tsum tsumeja löytyi hyllystä reilusti, mutta minusta ne olivat kaikki hieman oudon näköisiä. Ihmishahmot nyt muutenkin näyttävät mielestäni hassuilta tsumeina, mutta myös Rouva Pannu ja Kippo huvittivat. Muuten tsumi valikoima oli aika pieni ja tavallisten lisäksi hyllystä löytyi muutama Monsterit Oy tsumi sekä Doria etsimässä elokuvasta tuttu Hank. 

Kaupan valikoima oli aikalailla sellainen kun sen odotinkin olevan, mutta oli kyllä ihanaa päästä hypistelemään tuotteita, joita on aikasemmin vain nähnyt kuvissa. Ymmärrettävästi kauppa on painottanut enemmän lapsiin ja heille suunnattuihin tuotteisiin, mutta kyllä vanhemmallekin fanille löyty ostettavaa. Pehmoleluseinän lisäksi sain hyvän tovin vierähtämään mukihyllykköä kierrellessäni. 

Enkä tietenkään kaupasta tyhjin käsin lähtenyt, mutta ajattelin että teen niistä oman erillisen postauksen jahka saan ostokseni kuvattua. :)

5 kommenttia:

 1. Oi, loistava ja ajankohtainen postaus, sillä olen muutaman viikon etsiskellyt selkeää esittelyä Ruotsin Disney Storesta Disney-fanin silmin! Itsekin olen mahdollisesti suuntaamassa kyseiseen kauppaan syyslomalla, jos saan matkaseuraa houkuteltua mukaan. :) Ihanaa, että Kaunotar ja Hirviö -tavaraa on vielä jäljellä, koska haluaisin ehdottomasti ainakin muutaman K&H tsumin matkaani.

  Odotan innolla postausta ostoksistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa jos postauksestani oli apua! :) Toivottavasti saat matkaseuraa ja tuo Mall of Scandinavia on ainakin tosi hyvä houkutuslintu. Koko ostoskeskus oli mielestäni tosi ihana ja täynnä erilaisia kauppoja (etenkin sisustuskauppoja oli niin, että meinasi aika loppua). Että jos ei pelkkä Disney Store innosta niin löytyy varmasti paljon muutakin. :)

   Poista
 2. Sellaista kyselisin, että kävitkö Tukholmassa ihan päiväseltään vai olitko kaupungissa yötä? Jos kävit vain yhden päivän aikana shoppailemassa, niin riittikö aika hyvin (aamulaivalta iltalaivalle) Mall of Scandinavia -kauppakeskuksessa käyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin ihan vain päiväseltään käymässä, eli oli se kuutisen tuntia aikaa Tukholmassa ja se riitti todella hyvin meille. Tarkistin puhelimestani milloin olen kuvat Solnan asemalta ottanut ja niiden perusteella sanoisin, että matka Silja Linen satamasta ostoskeskukselle kesti noin tunnin.

   Poista
  2. Okei! Kiva kuulla, että reissusta selviää ihan päiväseltään! Vähentää matkakustannuksia huomattavasti, kun ei tarvitse hotelliyöpymisiä miettiä... Eli kai sitä pitää alkaa matkaa suunnittelemaan! :)

   Poista