keskiviikko 17. elokuuta 2016

Leijonakuningas sing-along Orionissa syksyllä 2016

Vinkkasin tästä jo Taikalinnassa, mutta jos lukijakunnasta löytyy sellaisia jotka eivät foorumilla käy, niin vinkkaan täälläkin. :)

Elokuvateatteri Orion tuo jälleen Disneyn klassikoita valkokankaalleen ja syksyllä onkin luvassa neljä sing-along-näytöstä Leijonakuninkaasta, kaksi suomeksi dubattuna ja kaksi englanninkielisenä. Liput tulivat eilen myyntiin ja ainakin kun hetki sitten katsoin tilannetta niin kaikkiin näytöksiin sai vielä lippuja. ( Jotka voi siis ostaa osoitteesta kavi.fi )

Näytökset ovat:
Sing-along: Leijonakuningas su 23.10. klo 16 sekä su 4.12. klo 16
Sing-along: The Lion King la 19.11. klo 17 sekä la 26.11. klo 17


Hakuna Matata, what a wonderful phrase~ 

Itseltäni oli harmittavasti mennyt ihan ohi, että Orionissa on syyskuun alussa myös kaksi näytöstä Kaunottaresta ja Hirviöstä. Liput ovat tällä hetkellä jo lähes loppuunmyydyt, kun tulivat myyntiin jo toukokuussa. Itse en olisi paikalle päässyt, vaikka lipun olisinkin onnistunut ostamaan, kun on juuri tuolle sunnuntaille muuta menoa. Yleensä Orion on näyttänyt Disney klassikoita ainakin kahtena eri päivänä, joten nyt kyllä hieman kiukuttaa että molemmat näytökset on laitettu samalle päivälle.

Lähetinkin siis Kaville toiveen lisänäytöksestä, onhan nyt sentään elokuvan 25-juhlavuosi. Jos joku muukin siellä ruudun toisella puolella tuumii, että lisänäytös olisi kiva, niin ei muuta kun Kaville viestiä. ;)

Kuva: http://disneyscreencaps.com/

6 kommenttia:

 1. Huomasin pari päivää sitten, että näytöksiä on tulossa - pakkohan minun on mennä Leijonakuningas katsomaan, se on suosikki-Disneyni ja rakastan Disney-leffojen mukana laulamista ihan kotisohvallakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa :D Itse mielenkiinnolla odotan kuinka ihmiset innostuu laulamaan mukana, kun ei ole aikaisemmin tullut sing-along-näytöksissä käytyä.

   Poista
 2. Kiinostas ja innolla menisin, vaan on liian kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. :( On kyllä harmi että nämä tapahtumat on usein pääkaupunkiseudulla ja muualla asuvilla ei sitten ole välttämättä mahdollisuutta osallistua.

   Poista
  2. Hei!
   Tervetuloa tutustumaan mun vasta-avattuun Disney blogiin Taikamaton matkassa http://sateenkaarenaika.blogspot.fi/

   Poista
  3. Oi mahtavaa että tulee lisää suomalaisia Disney-blogeja! Pitää ehdottomasti tulla tutustumaan :)

   Poista