lauantai 14. tammikuuta 2017

Disney Store -tilaus



Tein pienen tilauksen Disney Store UKn alennusmyynnistä ennen joulua ja tällä viikolla paketti vihdoin saapui perille. En jostain syystä pystynyt seuraamaan tilaukseni matkaa vaan näin sen vain olevan kirjattu järjestelmään, joten mietin jo oliko paketti lähtenyt omille teilleen. Onneksi ei ollut. :)

Tuo laatikko hieman huijaa koollaan ja ihmettelin sitä hakiessani, että mitähän sisältä mahtaa löytyä kun en muistaakseni mitään kovin suurta tilannut. Selitys isolle laatikolle on luultavasti tilaamani iso Disney Storen joulukassi, jota ei oltu haluttu taitella.

Stitchkin tuli ihmettelemään että mitähän jännää laatikosta löytyy, joten kurkataanpa.




Olen varmaan puolivuotta ellen kauemminkin miettinyt tuon suloisen Scrump-lompakon ostamista. Se on kuitenkin kooltaan aivan liian pieni normilompakokseni ja hieman liian iso pikkulaukussa käytettäväksi, joten en voinnut perustella sen hankkimista itselleni. Nyt kun se kuitenkin oli alennuksessa en enää voinnut vastustaa kiusausta. En oikein tiedä missä tätä ihanuutta vain pääsen käyttämään, kun lompakon sisälle ei mahdu kuin muutama kortti ja 5 ja 10 euron setelit. :')






Söpöjä toilettilaukkuja ei voi koskaan olla liikaa ja tuo Tiku & Taku -printti on vain niin söpö! Pussukan sisältä löytyy kaksi vetoketjullista taskua, toinen on tuossa keskellä ja toinen sitten toisella sivulla. Kovin suuri tämä ei ole, mutta juuri sopiva viikonloppureissuille.

Tuon Tiku & Taku -mukin ostamista mietin jo Tukholman Disney Storessa käydessäni, koska se sopii niin hyvin Pariisin Disneylandista ostamani kipon kaveriksi. Se jäi kuitenkin sillä reissulla ostamatta, joten nyt piti ottaa vahinko takaisin. Pelkäsin että jos en nyt mukia osta niin kohta sitä en enää löydä, kun alennuksessa oli muutkin tämän sarjan mukit ja se luultavasti tarkoittaa että ne ovat poistumassa valikoimasta.




Nuo kolme aikaisempaa olivat sellaisia, joita olin jo aikaisemmin miettinyt ja nyt kun ne kerran olivat alennuksessa niin tartuin tilaisuuteen. Tämä Ariel-yöpaita oli kuitenkin ihan heräteostos kun selailin mitä muuta kivaa voisin tilata. :')

Olisin halunnut ostaa Art of Belle -kokoelmaan kuuluneen hupparin, jossa oli Steve Thompsonin kuvitus Bellestä ja Hirviöstä, mutta se ei ilmeisesti koskaan tullut Disney UKn sivuille myyntiin tai meni niin nopeasti etten sitä nähnyt. Kun nyt törmäsin tähän Arieliin, joka on myös Steve Thompsonin käsialaa niin pakkohan se oli sortua. Lisäksi tuo "It's fun to be a mermaid" glitteriteksti on söpö.



Kaipasin joulutavaroilleni säilytyskassia tai -laatikkoa ja mikäpä olisikaan sopivampi kuin Disney Storen iso joulukassi! :D En tajunnut ottaa näistä kuvia ennen kuin pakkasin ne muiden joulujuttujen kanssa kaappiin odottamaan ensi joulua, joten nappasin kuvat Disney Storen sivuilta. Ostin siis ison ja keksikokoisen kauppakassin sekä muutaman pienen lahjalaatikon, joihin sain omat joulukoristeeni talteen.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa. Oletteko muuten muut huomanneet että Disney Store UK:n sivujen navigointi on muuttunut? Ennen valikot olivat laajemmat ja mielestäni paljon selkeämmät, mutta nykyään yhden kategorian alle on niputettu monta asiaa ja osa vanhoista kategorioista on jopa kokonaan poistettu ylävalikosta. Mietin sivuilla surffaillessani, että olenkohan ainoa jota muutos ärsyttää? :')

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania ostoksia jälleen :) Tuo Tiku&Taku -muki on houkutellut minuakin vaikka kuinka pitkään mutta joudun edelleen pidättelemään itseäni kun mukeja alkaa olla jo nurkat täynnä eikä ole tarpeeksi tilaa esillepanoonkaan :') Täytyy varmaan muuttaa isompaan asuntoon että saa kaikki Disney-jutut esille haha! Jouluihmisenä myös joulukassit kuumottelivat mutta oman tilaukseni hetkellä ne olivat jo loppuneet :(

    Kannattaa muuten käyttää sivustoa https://www.aftership.com Disney Storen pakettien seuraamiseen! Itsekin luulin noin vuosi sitten pakettini kadonneen kun Storen eikä DHL:n seuranta antanut mitään tietoa. Sitten kokeilin Aftership:in kautta ja johan alkoi löytyä. Ja Kuljettaja ainakin tällä hetkellä on Pohjoismaiden päässä PostNord. Aiheuttaa kyllä aina pienen jännitysnäytelmän jos seuranta ei näytä toimivan!

    Olen itsekin huomannut että selaaminen ei ole yhtä sujuvaa kuin ennen! Joskus esimerkiksi valikoiman latautuminen kestää aika pitkään minkä vuoksi luulee ettei jossain kategoriassa muka ole enempää tuotteita kuin mitä yhdelle 'sivulle' mahtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isompi asunto olisi kyllä tännekin tervetullut - tai ainakin enemmän säilytystilaa, kun nämä nykyiset kaapit tuntuvat loppuvan kesken. Minullakin alkaa mukeja pursuamaan jo joka kaapista, mutta onneksi vielä yksi mahtui sekaan. :')

      Harmi että joulukasssit olivat ehtineet loppua. :( Ne taisivat aika nopeasti joulun jälkeen loppua, koska uuden vuoden kieppeillä tutkailin tilaukseni statusta ja silloin ne olivat jo loppuunmyyty.

      Tuo aftership olikin ihan uusi tuttavuus! Kiitos vinkistä. Pitää muistaa tuo seuraavalla kerralla kun tilaan niin ei tarvitse jännittää mihin paketti on lähtenyt seikkailemaan. :') Voi tietysti olla että PostNord ei vain synkkaa Disneyn järjestelmän kanssa ja siksi tänne pohjolaan tulevat paketit eivät näy seurannassa.

      Unohdin ihan tuon latautumis ongelman, kun olin niin käärmeissäni muuttuneesta navigoinnista. Itsekin olen välillä ihmetellyt miten jossakin kategoriassa on niin vähän tuotteita kun selain ei jostain syystä olekaan jaksanut ladata "seuraavaa sivua". Kyllä vanha sivu oli niiin paljon parempi/selkeämpi käyttää. :')

      Poista
  2. Hetken aikaa kesti tajuta miten täällä pääsee kommentoimaan. :D
    Onko tuo Ariel yöpaita kuinka pitkä? Ihana Tiku ja Taku kahvimuki. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi löytyi oikea nappi! :D Yritin ulkoasua muokkaillessani saada tuon kommentti-napin fiksummaksi, mutta en onnistunut. Vähän se on pieni ja huomaamaton tuossa some-linkki rimpsun viimeisenä, mutta toivottavasti muutkin sen siitä keksivät.

      Tuo yöpaita on koko L (yleensä käytän M-koko, mutta muistelin että monet ovat vinkanneet että Disney Storesta kannattaa ostaa kokoa isompi) ja pituutta on olkapäältä helmaan laskettuna 90cm. Minulle tämä on mukavan väljä ja ylettyy kivasti polvien alapuolelle. :)

      Poista