maanantai 12. kesäkuuta 2017

Viimeaikaisia Disney ostoksia



Järjestelin viikonloppuna tavaroitani ja totesin että viime aikoina on tullut osteltua aika paljon Disney-aiheisia juttuja, joten sulloin ne kaikki nyt tähän postaukseen näytille. Tai no jos rehellisiä ollaan niin ei tässä edes ole kaikki, mutta suurin osa kuitenkin. :')





Mukikokoelmani on kasvanut vauhdilla kevään aikana ja osan näistä olenkin esitellyt instagramissa. Tuo myrkkyomenamuki on edelleenkin yksi suosikkini ja luonnossa paljon paremman näköinen kuin mitä kuvissa. Oma Kippo-muki oli tietysti myös pakko saada nyt kun se on tullut Disney Storenkin valikoimaan. Ennenhän tämä ihanuus oli myynnissä vain Disney Worldissa (ja ehkä Disneylandissa?) ja unelmoin että joku päivä käyn oman Kipponi sieltä ostamassa, mutta totesin että parempi pelata varman päälle ja tilata Storesta.

Liisa-mukin ostin Tukholman reissultani samoin kuin tuon Liisa-aiheisen pillimukin. Tuon samaan sarjaan kuuluvan Stitch-mukin tilasin Storesta koska se oli niin mahdottoman söpö. Nuo pillit muuten vaihtavat väriä kun niillä juo jotakin kylmää. Tuli ihan lapsuus mieleen, kuka muu muistaa väriä vaihtavat lusikat, joita tuli muropaketeista? :D






Pieni tsum tsum -kokoelmanikin kasvoi toukokuun aikana ja nyt saan jo pienen pyramidin tehtyä. Dumbo on Tukholman tuliaisia ja Ihmemaan Irvikissa ja Valkoinen Kani ovat Disney Storesta tilattuja.

Uusi koukuttumisen kohteeni ovat nämä ihanat Mystery Minis vinyyli figuurit, joista tuota prinsessa veriosta myydään Suomessakin ainakin Game Stopin myymälöissä. Beauty and the Beast -versio taas löytyi Disney Storesta. Näitä Funkon mysteeri bokseja on jos jonkinlaisia ja amazonista löytyykin paljon eri versioita, mutta postikulut ovat niin mahdottomia että toistaiseksi olen tyytynyt näihin. Tuosta prinsessa-sarjasta on vielä muutama löytämättäkin. Etenkin oman suosikki prinsessani Arielin tahtoisin löytää ja tietysti Pärskyn hänelle kaveriksi.

Jos joku muukin muuten keräilee näitä niin kättä pystyyn ja vaihtorinki käyntiin, ettei jää kenellekään turhia tuplia nurkkiin pyörimään. :')




Tuon Beauty and the Beast -lehden esittelinkin jo aikaisemmin ja nyt en muista mainitsinko että sorruin ostamaan tuon Paninin Frozen-keräilytarrakirjan. Pakko sanoa että hieman petyin tarrojen uuteen laatuun, sillä ne saa aika nätisti irti jos ensimmäisellä kiinnitys kerralla menee vinoon. Lapsuuden tarrakirjoista muistan sen kamalan paineen, kun tarra piti saada kerralla oikein sillä sen jälkeen se ei enää irronnut. :')

Prinsessa-tarrat ovat jälleen Disney Store ostoksia sillä vanhat Disney-tarrani alkoivat loppua ja tietenkin piti saada uusia tilalle. Vihkosessa on ihan kivoja tarroja, mutta suurin osa on kukkasia, tieroja ja aakkosia eikä itse prinsessoja.

"Where Monsters Live" on uusi lisäys Brittney Leen kuvittamien kirjojen kokoelmaani. Ajattelin tehdä tästä ja saman tyylisestä Tähkäpää-aiheisesta kirjasesta esittelyn myöhemmin, joten ei tästä nyt vielä tämän enempää.




Mutta tatadaaa! Viimeisimpänä se jännin ja kallein Disney-aiheinen ostos, josta hehkutin jo pari viikkoa sitten instagramissa eliiii Disneyland Pariisi reissu syyskuussa! :D Ollaan kaverini Susannan kanssa tosiaan lähdössä syyskuun puolessa välissä ja matkasuunnittelut ovat jo kuumeisesti käynnissä. Koska ollaan molemmat tällaisia disnörttejä on luvassa aika täydellinen ja varmasti Disneyn täyteinen matka, enkä millään malttaisi odottaa syyskuuta!

Ja hei käykää kurkkaamassa Susannan youtube-kanava Unelmoin, sieltä löytyy mm paljon Disney-aiheisia videoita! :D

6 kommenttia:

  1. Voih, niin paljon niin nättejä tavaroita!! En olekaan aiemmin huomannut Storen valikoimassa tuota Liisa-pillimukia, se on aivan älyttömän kiva! (Miksi Liisa Ihmemaassa -oheistuotteet ovat aina niin hienoja?)

    Kiinnostuin tuosta Moana-kirjasesta, se näyttää aika lupaavalta. Täytyypä siis odotella esittelyäsi ko. kirjoista. Ja hei, en malta odottaa että pääsen seuraamaan matkaanne täällä ja Youtubessa! Susannaa olenkin seuraillut jo ensimmäisistä Disney-videoista lähtien. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa sanoppa muuta! Liisa Ihmemaassa -oheistuotteet ovat kyllä heikko kohtani, kun ne ovat aina niin ihanan näköisiä. :')

      Kiva kuulla että tuo Moana-kirjanen kiinnostaa, yritän saada siitä esittelyn kirjoitettua pikapuoliin. Ja jee! Mahtavaa että reissummekin kiinnostaa. :D En tiedä miten paljon tulen täällä blogin puolella siitä ennakkoon kirjoittamaan, ehkä sitten lähempänä jotain suunnitelmistamme, mutta reissuraporttia on varmasti syksyllä luvassa.

      Poista
  2. Ihania ostoksia olet tehnyt! Nuo tsumit ovat ihania! <3 Niinkuin myös mukit. Moana-kirjakin vaikuttaa mielenkiintoiselta, olen sitä itsekin nettikaupoista katsonut sillä silmällä... Eli kirjaesittelyjä piakkoin kehiin! ;) Ja olen kyllä ihan kateellinen, että pääset lähtemään Disneylandiin! Nauti minunkin puolestani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos! Teki melkein mieli jättää tuo tavaravuori pöydälle esille, että saisin joka päivä ihastella aarteitani. :'D Esittelyn tuosta Moana-kirjasta sainkin juuri tehtyä, joten toivottavasti siitä on hyötyä ostospäätöstä miettiessä.

      Olen kyllä vakavasti sitä mieltä, että meidän täytyy saada jossain välissä järjestettyä Disney-blogaajien ryhmämatka Disneylandiin! Suostuisikohan Suomen Disney sponsoriksi :')

      Poista
  3. Ihanat nuo pillimukit ja tosi käteviä kesällä ulkona. Dumbo tsum tsum on söpö. <3 Mulla oli lapsena väriä vaihtava hammasharja. Se vaihtoi harjatessa väriä liilasta vaaleanpunaiseen tai kuumalla vedellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pillimukit ovat kyllä aivan ihania! Ovat olleet jo kovassa käytössä ja en vain pääse yli noista söpöistä kuvista mukien kyljissä.
      Ja oi oi! Väriä vaihtava hammasharja kuulostaa ihan mahtavalta! Olisi ollut hampaiden harjaus sata kertaa hauskempaa lapsena (ja vieläkin), jos olisi ollut tuollainen harja. :D

      Poista