maanantai 5. helmikuuta 2018

Disney-elokuvia Orionissa keväällä 2018

Ajattelin taas vinkata täällä helsinkiläisen elokuvateatteri Orionin kevään ohjelmistosta johon kuuluu muutama Disneyn klassiko - etenkin Pieni Merenneito vanhalla dubilla! Orionilla on tässä keväällä ohjelmistossaan "lasten leffasunnuntai", joka alkoi jo vuoden alusta, joten muutama leffa on ehditty teatterissa jo nähdäkin, mutta monta on vielä tulossa.

Suurin osa ohjelmistossa olevista animaatioista on Disneyn vanhempaa tuotantoa esimerkiksi ensimmäisenä nähtiin Aristokatit (joka nähdään vielä toisenkin kerran myöhemmin keväällä) ja sen jälkeen Pelastuspartio Bernard & Bianca. Seuraava elokuva joka teatterissa nähdään on Topi ja Tessu tämän viikon sunnuntaina.
Orionin Lasten leffasunnuntain ohjelmisto:
- Topi ja Tessu su 11.2 klo 16:00
- Hiidenpata su 18.2 klo 16:00
- Aku Ankan juhlakaruselli su 25.2 klo 16:00
- Basil Hiiri - Mestarietsivä su 4.3 klo 16:00
- Oliver ja kumppanit su 11.3 klo 16:00
- Pieni Merenneito su 18.3 klo 16:00 ja su 15.4 klo 16:00
- Bernard ja Bianca Australiassa su 25.3 klo 16:00
- Aristokatit su 8.4 klo 16:00
- Kaunotar ja Hirviö su 29.4 klo 16:00

Ohjelmisto on myös katsottavissa osoitteessa kavi.fi ja samasta paikasta voi ostaa lippuja näytöksiin.
Kaunotaresta ja Hirviöstä on tulossa myös sing-along näytös, mutta tällä hetkellä kavin sivut näyttävät että tuo näytös on loppuunmyyty. Tavalliseen näytökseen kuten kaikkiin muihinkin näytöksiin on kuitenkin vielä tällä hetkellä lippuja saatavilla.

Suurin osa näytöksistä on suomeksi dubattuja, mutta Hiidenpata ja Akun juhlakaruselli esitetään orginaali äänillä ja suomeksi & ruotsiksi tekstitettynä. Ja kuten jo tuolla alussa hehkutin Pieni Merenneito esitetään alkuperäisellä vuoden -89 dubbauksella, josta ainakin minä olen riemuissani!

Olen muutenkin iloinen, että Orion on ottanut Disneyn klassikot osaksi ohjelmistoaan nyt keväällä ja viime vuonnakin elokuvateatterissa nähtiin useita klassikkoja. Tekniikaltaan Orion ei tietenkään aivan vastaa tämänpäivän moderneja teattereita, mutta hieman särisevässä kuvassa on jotain samaa tunnelmaa kuin vanhoissa VHS-nauhoissa. :D


En malta odottaa että pääsen näkemään Pienen Merenneidon vanhalla dubilla!

kuvat: https://animationscreencaps.com/

2 kommenttia:

 1. Tykkään sen vuoksi käydä Orionissa katsomassa elokuvia kun se rätinä ja kehnompi kuvanlaatu on ihanan nostalgista! :D Itse olen menossa laulamaan sydämeni pohjasta Kaunottaren ja Hirviön tahtiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orioni on kyllä ihanan nostalginen paikka ja kun tietää kuvanlaadun olevan sieltä VHS-ajalta niin se ei haittaa. Ensimmäisellä kerralla muistan hieman ihmetelleeni kun tarkennus vaihteli kesken elokuvan. :'D
   Ja jeee! Nähdään sing-alongissa, minäkin ehdin sinne liput ostaa kiitos insta-päivityksesi! :)

   Poista