keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Terkkuja Kööpenhaminasta!Kävin viime viikonloppuna pienellä minilomalla Kööpenhaminassa moikkaamassa Pientä merenneitoa sekä H. C. Andersenia. Mutta eihän reissu ole reissu ilman Disneytä, joten tuli tietysti poikettua käymään myös Amagertorv-torin laidalta löytyvässä Disney Storessa. Kauppa löytyy todella helposti keskustan ostoskadun varrelta ja ihana punainen logo loistaa pitkälle.

Tarkkasilmäisimmät muuten ehkä huomaatte että kaupan ikkunassa on shopDisney.co.uk:n osoite eikä Tanskan Disney Storen osoitetta. Juttelin kaupassa hetken erään Cast Memberin kanssa, joka kertoi että nykyään kaikki Euroopan Disney Storet toimivat verkossa shopDisney.co.uk-sivuston alla. Täällä Suomessa se ei nyt ehkä niin vaikuta, mutta olisi mielenkiintoista tietää miten tuollainen muutos on vaikuttanut maihin joilla oli ennestään oma online-store. Tai että miten mahdollinen Brexit tulee vaikuttamaan tilaamiseen, jos sitten ei voi edes yrittää siirtyä Ruotsin Disney Storesta tilaamaan.

Kööpenhaminan Disney Store on kivan kokoinen kauppa ja hyllyiltä löytyi paljon erilaisia tuotteita eikä vain pelkästään lapsille suunnattuja leluja. Olin etenkin iloinen huomatessani Oh My Disneyn kokoelmaan kuuluvia Disneybound-tuotteita. Myös muutama aivan ihana Loungeflyn laukku ja lompakko huusi nimeäni, mutta jätin ne tällä kertaa ostamatta vaikka upeita ovatkin.

Olin ennakkoon suunnitellut ostavani vain tämän vuoden Sketchbook Ariel -koristeen, mutta voitte vain arvata että mukaani tarttui muutakin. Ei pitäisi päästää materialistista Disney-fania vapaasti tutkimaan Disney Storen ale-hyllyjä, siinä käy lompakolle huonosti.
Tällaisia aarteita mukaani sitten lähti Arielin lisäksi. Tuota ihanaa "Just a pinch of pixie dust" -pussukkaa olen katsellut pitkään shopDisneysta, mutta en raaskinut ostaa sitä täydellä hinnalla. Pussukan sisältä löytyy kumi, viivotin, lyijykynä sekä kuulakärkikynä ja sen alkuperäinen hinta shopDisneyssa oli muistaakseni £10 eli noin 11 euroa. Mutta nyt kun tuo ihanuus oli kuitenkin alennuksessa, niin pakkohan se oli ostaa. Alesta löytyi myös Disney Princess Adhesive Patches -tarroja.

Stationary osatolta sitten löytyi super söpöjä Stitch-muistilappuja, Edna Moden lainauksia sisältäviä lyijykyniä sekä Helinä-keiju vinyylitarroja. Eräältä hyllyltä löytyi myös erilaisia yllätyspusseja ja nappasin yhden Mikki 90-vuotta -aiheisen pussukan mukaani. Kassalla ostin vielä tuon pienen Animators' collection kassin, johon ostokseni sopivasti mahtuivat.

Yllätyksekseni kassalla ollut Cast Member ripotteli vielä "taikaa" kassini sisään ("little bit of extra magic for your day!"). En edes siinä kassalla tajunnut että mitä nuo taikahippuset olivat - kauhuissani ajattelin että hän kuorutti juuri ostokseni glitterillä. Hotellihuoneessa sitten kurkkasin kassin pohjalle ja sieltä löytyi tuollaisia suloisia kultaisia Mikki-hippuja!  


Sketchbook ornament Ariel soittaa pätkän "Part of Your World" kappaleesta
Paketissa on 10 kynää, kaksi kutakin lainausta

Mikki-yllätyspussista voi saada jonkin yhdestätoista eri Mikistä. Minulle osui klassinen Mikki Hiiri

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä teit! :) Alekorit on aina jänniä paikkoja....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos Veera :D Alekoreja on ihana päästä aina penkomaan ja tekemään niistä löytöjä, vaikka punaiset hintalaput ovat kyllä petollisia lompakolle

      Poista