sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Disney bucket list

Tämän postauksen myötä blogini on tavoittanut 100:n postauksen virstanpylvään! Jee! Sen kunniaksi ajattelin jakaa oman Disney bucket listini – kuten otsikko jo paljastikin. Pitkään olen miettinyt tämän ”ämpärilistan” kirjoittamista ja nyt sain aikaiseksi jakaa sen teidän ja universumin kanssa. Josko jopa tulisi joskus kaikki kohdat toteutettua tai no muutama kohta taitaa olla hieman haastavampi saavuttaa, mutta aina saa unelmoida!
Disneyn & Pixarin studioilla vierailu

Ensimmäisenä listaltani löytyy studiovierailut, haluaisin ehdottomasti päästä tutustumaan kummankin studion tiloihin. Olisi mahtavaa päästä kurkistamaan Disneyn & Pixarin työntekijöiden elämään studioilla sekä kävellä studioiden käytäville ihastelemaan taideteoksia ja ehkäpä nähdä kurkistus tulevista elokuvista.
Disney on ymmärtääkseni aika tiukka siinä ketkä pääsevät studiolle, mutta Pixar järjestää erilaisia studiovierailuja ulkopuolisille, joten sinänsä mahdollisuus visiittiin on olemassa. En tosin tiedä millainen lottovoitto ja hyvä haltia pitäisi osua kohdalle, että tämän kohdan saisi toteutettua.


Käy kaikissa Disney-puistoissa

Maailmanympärimatka Disney-puistoja kiertäen olisi unelmieni matka, mutta luulen että täytyy tyytyä yksittäisiin vierailuihin pitkällä aikavälillä. Haaveena tietysti on saada kaikki puistot ruksittua omalta listaltani, mutta ainakin Tokion puistoissa haluan päästä käymään sekä alkuperäisessä Disneylandissa Kaliforniassa. Tähän mennessä olen ehtinyt vierailla vasta Pariisin puistoissa.

Disney-puistot:
- Disneyland California
- Walt Disney World
 Disneyland Paris
- Tokyo Disney Resort
- Hong Kong Disneyland
- Shanghai Disney Resort
Saada nimeni elokuvan lopputeksteihin

Hetken jouduin pohtimaan miten tämän asian listaani kirjoitan, mutta sitten keksin tämän kaikenkattavan version. Hauskinta tietysti olisi päästä dubbaamaan joku hahmo ja näin jättää oma pieni jälki Disneyn elokuvien historiaan. En tosin tiedä olisiko minusta ääninäyttelijäksi, koska minkäänlaista kokemusta moisesta ei ole ja ikuisesti muistan viestinnän opettajani kommentin oudosta äänestäni. Joten jos vain jollain ihmeellä saisin nimeni lopputeksteihin, voisin olla vaikka se kahvikärryn työntekijä, niin olisin onnellinen.


Päästä työskentelemään Disneylle

Disney tekee niin paljon muutakin kuin elokuvia, että ehkä on toivoa että jostain löytyisi joku työmahdollisuus minullekin. Pienenä haaveilin, että isona minusta tulee Disney-taiteilija ja pääsen tekemään animaatioita. Tuo haave on toki edelleen elossa mieleni sopukoissa, mutta tällä hetkellä unelmatyö olisi työskennellä konseptitaiteilijana Disney Storelle. Mutta kuten jo ylhäällä totesin, voisin olla vaikka kahvikärryn myyjä, jos se vain olisi Disneyn kahvikäry niin olisin iloinen.

Osallistu D23 Expoon

D23 Expo on varmastikin jokaisen Disney-fanin bucket listalla. Tämä joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma on pullollaan Disneyn taikaa erilaisten paneeleiden ja ohjelmien muodossa. Kaliforniassa järjestettävä kolmipäivänen tapahtuma kattaa siis kaiken Disneyn elokuvista puistoihin ja oheistuotteista keräilyharvinaisuuksiin. Ehdottomasti haluaisin tämän Disney-hurmoksen päästä ainakin kerran elämässäni kokemaan.


Järjestä isot Disney-juhlat!

Tämä on ehkä listani helpoimmasta päästä toteuttamisen kannalta. Olen jo pitkään halunnut joko järjestää tai osallistua Disney-juhliin jossa kaikki olisi Disney teemaista! Siis aivan kaikki; koristeet, ruuat & juomat, aktiviteetit ja tietysti pukeutuminen. Toivon että joku päivä saan tämän edes jollakin asteella toteutettua. Halloween tai joku muu pukujuhla olisi ihan omiaan tähän, jos kaikki vieraat lupautuisivat pukeutumaan teeman mukaisesti. Tällä hetkellä haaveilen myös joskus järjestäväni Ihmemaa teemaisen afternoon tea -hetken, kiitos Pinterestin.

Koe Disney-risteily

Disneyn laivoista olen kuullut niin paljon ihania juttuja ja nähnyt videoita, että olisi mahtavaa päästä tuo Disneyn taika myös risteilyllä kokemaan. Tämä vain vaatii hieman työstämistä sillä olen niitä ihmisiä, jotka tulevat pienestäkin keinumisesta merisairaiksi eli viikon pituinen risteily, olkoonkin Disneyn, olisi aikamoinen koettelemus. Mutta heti kun joku keksii oikeasti toimivan meripahoinvointilääkkeen niin tahdon päästä Disney-laivan kyytiin.


Täydennä taidekirjakokoelmaa Pienen merenneidon taidekirjalla

Olen viime aikoina onnistunut haalimaan muutaman ihanan 90-luvun taidekirjan kokoelmiini, mutta se helmi vielä puuttuu! Pienen merenneidon iso taidekirja olisi sellainen aarre jonka kirjahyllyyni haluaisin.


Päästä käymään Club 33 ravintolassa

Muutamasta Disneyn puistosta löytyy salainen Club 33, jonne pääsevät sisään vain klubiin kuuluvat henkilöt ja heidän vieraansa. Nykyään Club 33 ei ole enää niin salainen kuin aikana ennen sosiaalistamediaa, joten en itke jos en koskaan missään näistä eksklusiivisista ravintoloista pääse käymään, mutta olisihan se aika hieno kokemus! Parempi tietysti olisi vielä jos jollain konsitilla pääsisi itse klubin jäseneksi ja pääsisi nauttimaan tuon statuksen suomista eduista puistoissa. 


Sellaisia unelmia ja haaveita löytyy minun ämpärilistaltani tällä hetkellä. Luultavasti unohdin jotakin todella oleellista ja muutaman jutun jätin ihan tarkoituksellakin pois. Disneyn puistoihin liittyy niin monta asiaa jotka haluaisin kokea, että niistä voisi melkein kirjoittaa ihan oman listan. Pitää myös joskus kirjoittaa Annan tapaan realistisista Disney-unelmista, jotka olisivat hieman helpommin saavutettavissa kuin nämä. :')

Millaisia unelmia sinun Disney bucket listillä olisi?

4 kommenttia:

 1. En ole edes jotenkin ajatellut, että disney bucket listiin voisi mahtua noin monia eri juttuja! Vaikken mikään erityinen fani olekaan, olen aina halunnut päästä disneylandiin, ja tietysti aitoon amerikkalaiseen versioon. Samoin studiovierailu olisi aivan mahtava. Olisi myös hauska päästä joskus ääninäyttelijäksi, vaikkakin en sitä lopputekstien takia tekisikään. :D

  https://kirjoista-sekaisin.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii tuntuu että olisin keksinyt vielä monta lisää, mutta osa oli niin utopistisia että piti vähän rajoittaa. :'D Ääninäyttelijäntyö tuntuu kiinnostavan monia. Olisi hauskaa että Disney (tai joku muu animaatiostudio) järjestäisi tilaisuuksia joissa kuka vain voi käydä testaamassa ääninäyttelemistä.

   Poista
 2. Itse en ole vielä Disneyn puistoissa vieraillut, joten bucket listiltäni löytyy enimmäkseen puistoissa tehtäviä juttuja. Character meeting bucket listiltäni löytyy mm. Max Hopo ja Peter Pan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Max Hopo olisi hauska tavata! Häntä sen verran harvoin pääsee näkemään, vaikka Hopon Poppoo on aivan mahtava elokuva (ja se tv-sarja!!!) Peter on myös aivan mahtava! Toivon että pääset puistossa vierailemaan ja tapaat kaikki suosikki hahmosi! :)

   Poista