torstai 14. heinäkuuta 2016

*Hups*

 Tökitäänpä blogiin hieman eloa pitkän hiljaisuuden jälkeen, ettei mene uudenvuodenlupaus ihan harakoille :')

Monen monta kertaa on pitänyt aloittaa uuden postauksen kirjoittaminen ja pieni suunnittelukirjani on pullollaan ajatuksia ja idoita, mutta jotenkin vain aika ei tunnut riittävän. Tai jos aikaa olisi niin sitten ei mielenkiinto riitä koneella istumiseen.

Välillä tekee mieli juoksennella ympyrää ja silloin ei ehdi blogaamaan

Olen huomannut että moista aaltoliikettä on tapahtunut muidenkin blogeissa. Välillä aiheesta voisi höpistä ummet ja lammet joka päivä, mutta välillä ei jaksaisi millään, vaikka aihe olisi kuinka rakas. Itselläni tuntuu aina välillä tulevan kausia kun Disney siirtyy hieman taustalle ja hetken aikaa olen ihan koukussa johonkin toiseen asiaan. (Keväällä esimerkiksi satuin katsomaan Fullmetal Alchemist: Brotherhood animen pitkästä aikaa uudestaan ja hupsista hei FMA intoilu vei hetkeksi mukanaan.)

Mutta nyt näyttäisi aallonharja hipovan taas Disneyta ja into kirjoitella blogiin on palannut, joten uusia juttuja on piakkoin luvassa. Jahka saan ensin lukaistua muiden blogit läpi :D Tauon aikana jäi nimittäin toistenkin blogien lukeminen vähemmälle, mutta nyt haluan lukaista läpi mistä muut ovat kirjoitelleet. (Että alustava varoitus, saatan tulla tekemään kommenttihyökkäyksen blogeihin.)

Nyt ollaan taas intoa täynä ja täysillä kohti uusia juttuja

Ps. Tänään tuli muuten myyntiin ennakkoliput D23 Expoon, onko kukaan muu käynyt expon sivuilla haaveilemassa lippujen ostamisesta? (Omalla kohdalla taitaa kyllä jäädä vain haaveeksi, mutta pitäähän sitä unelmia olla.)

(Kuvat: http://disneyscreencaps.com/)

2 kommenttia:

 1. Jee, kiva kuulla, että olet palailemassa blogin pariin! :) Olen muutaman kerran miettinyt minne oikein olet hävinnyt ja koittanut käydä täällä vilkuilemassa, josko olisit kirjoittanut jotain uutta. Toivottavasti kirjoitusinnostus pysyy nyt yllä. :)

  Minäkin katselin haikeasti D23-lippuja, mutta nyt ei taida oikein olla tilaisuutta lähteä paikan päälle. Mutta kyllä tapahtumaan on vielä jonain päivänä osallistuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihan hämmästyin miten pitkä tauko tuli pidettyä, jotenkin kevät ja kesä on vain tuntunut hujahtavan ohi, mutta nyt tosiaan on into taas kirjoittamiseen palannut. Muutaman luonnoksen tulevista postauksistakin olen saanut raapustettua kasaan, että ainakin taas hetken pysyy blogi aktiivisena. :D

   Eniten minua harmittaa että jäi muidenkin blogien lukeminen tuossa tauon aikana, mutta positiivisesti ajateltuna nyt on ainakin paljon mahtavaa luettavaa viikonlopuksi.

   Minulla on D23:n kanssa sama fiilis. Olisi todella mahtavaa päästä tapahtumaa paikan päältä seuraamaan, mutta ei vain oikein sovi aikatauluun tai budjettiin (koska toki samalla reissulla pitäisi päästä käymään myös Disneylandissa, kun siinä vieressä olisi). Mutta vaikka ei nyt, niin varmasti jonakin päivänä tulee tuo reissu tehtyä! :)

   Poista