keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

3 ihanaa Disney-julistettani

Viime viikolla Disnerd dreamsin Paula teki ihanan postauksen Disney-teemaisista tauluistaan ja siitäpä tuli sitten idea esitellä omilla seinilläni olevaa Disney-taidetta. Tällä hetkellä se tosin rajoittuu kolmeen julisteeseen, joiden piti olla vain hetkellisesti seinillä, kun en heti muuton jälkeen jaksanut alkaa miettiä tauluja. Noh olen asunut jo melkein kolme vuotta nykyisessä asunnossani ja julisteet ovat edelleen siinä mihin ne muuton aikana kiinnitin. :')
Keittiön kulmilla on juliste Liisasta putoamassa Ihmemaahan.
Alareunassa näkyy myös Dali-teemainen kelloni, joka odottelee seinälle pääsyä. (Olen oikeasti aikaansaamattomin ihminen, kun jotakin pitäisi kiinnittää seinälle.)

Toisessa julisteessa Peter Pan, Helinä ja Kultasten lapset lentämässä öisellä taivaalla. Tämä juliste oli seinälläni edellisessäkin asunnossani ja se kärsi hieman muutossa, siksi vasemmassa reunassa näkyy taitoksia.
Olohuoneesta löytyy suosikkini tästä kolmikosta eli Lumikki toivomuskaivolla.
Kaikki julisteet olen muuten ostanut Tennispalatsin taidemuseon myymälästä, kun Walt Disney ja Euroopan taide -näyttely oli siellä esillä.

Julisteet ovat kooltaan 60x84cm, joka on vaikeuttanut sopivien kehysten löytämistä. Haluaisin kuitenkin jossakin vaiheessa saada nämä kehystettyä, koska vuosien mittaan julisteet ovat selkeästi kärsineet sinitarrakiinnityksestä. Kehykset toisivat julisteille ja koko muulle sisustukselleni myös viimeistellymmän ilmeen.
Julisteiden lisäksi olohuoneeni lipaston päältä löytyy kaksi kehystettyä Disney-aiheista työtä. Toinen on tämä printti Rottatouillen Remystä, jonka on Pixarin 20-vuotisnäyttelystä ja toinen on sitten "Keep Calm" -teemainen printti Disney-twistillä.
8 kommenttia:

 1. Awww, ihania tauluja! Lumikki on minunkin lempparini noista kolmesta isommasta taulusta. Ihania ovat nuo molemmat pienemmätkin lipaston päällä olevat taulusi. <3 Ja ah, minä olen haaveillut Dali-kellon hankkimisesta jo ties kuinka monta vuotta! Ostitko kellon netistä vai löysitkö ihan jostain liikkeestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itsekin pidän tuosta Lumikista kyllä kovasti, siinä on niin harmooniset värit ja ihana tunnelma muutenkin.
   Dali-kellon löysin noin vuosi sitten netin syövereistä, muistaakseni mulletoi.com sivulta.

   Poista
 2. Aivan ihania julisteita! Minulla on tuo Liisa-kuva postikorttina, ja se taisikin lähteä mukaan saman näyttelyn jälkeen :) Pitäisi vain etsiä se jostain varaston perukoilta!

  Ja Dali-kello minullekin! Olen ollut taiteilijan suuri fani jo pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih itsekin yleensä suosin enemmän postikortteja, tämä taitaa olla ainoa näyttely josta en kortteja ostanut. Julisteet tekivät sen verran suuren vaikutuksen ja kun kerrankin löytyi tyylikkäitä Disney-julisteita, joilla sisustaa niin pitihän ne tietysti ostaa. :') Postikortit kun ovat sellaisia, että helposti jäävät jonnekin laatikoiden kätköihin, jos ei niille heti esittelypaikkaa keksi.

   Itsekin pidän kovasti Dalin töistä ja kun keittiöön piti uusi kello saada, niin tuo sopi täydellisesti Ihmemaan vierelle. Kellon tosiaan löysin netistä, ihan tarkkaan en muista miltä sivulta kellon lopulta päädyin tilaamaan. Muistan että muutamalta hupi-/erikoistavaroita myyvältä sivulta tuo vuosi sitten löytyi, toivottavasti löytyy vieläkin. :)

   Poista
 3. Voi miten ihania ja tyylikkäitä julisteita! Omaan mieleeni ovat erityisesti Liisa ja Peter Pan -aiheiset julisteet, niissä on jonkinlaista tunnelmaa. :) Omassa nurkassani lojuu myös joitain ihania Disney-julisteita rullalla, mutta ongelmana myös minulla on kehyksien hankkiminen. :D (En sitten millään saa aikaiseksi!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten ole ainoa aikaansaamaton kehysten hankinnassa! :'D
   Minustakin kaikissa julisteissa on ihanaa tunnelmaa. Peter Pan -juliste oli aluksi ihan suosikkini, mutta sitä on tullut tuijoteltua ehkä liikaa kun se on aina ollut seinällä, joten Lumikki kiilasi kärkeen.
   Joskus unelmoin että kun motivaatio iskee ja saan ne kehykset hankittua, niin tekisin Peter Pan -julisteelle "fairy light" kehyksen. Sitten se sopisi ihan täydellisesti makuuhuoneeseen ja valot toisivat julisteelle vielä extra tunnelmaa. :)

   Poista
 4. Minulla on lapsuudenkodissani tuo Peter Pan-juliste! Se on aivan ihana! Tosin katon rajasta on päässyt valumaan jotain mönjää seinää pitkin, joten siinä on pieniä tahroja. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi että ihana julisteesi on tahriintunut. :( Toivottavasti ei kuitankaan kovin pahasti. Itsekin pelkään että vahingossa tahrin julisteeni, etenkin kun sinitarran jälkiä niissä alkaa jo näkyä. Pitäisi oikeasti ottaa asiaksi se kehysten hankkiminen.

   Poista