lauantai 25. elokuuta 2018

Tunteiden puutarhaPuhuin jossakin aiemmassa postauksessani kuinka vuosia sitten ostin Disney Storen joulun alennusmynnnistä kaksi Inside Out -mukia, joihin minun oli tarkoitus laittaa pienet kasvit koristeeksi. Idean sain Disney Stylen tumblrista, mutta olen nähnyt useammassa muussakin paikassa tämän hauskan "tunteiden puutarha" idean. Nyt vihdoin ja viimein sain tuon idean itsekin toteutettua.

Omaan puutarhaani kuuluu vain kaksi mukia, Ilo ja Viha, sillä ne olivat ainoat jäljellä olevat kuin mukit ostin. Olisin halunnut saada kaikki tunteet mukeina, jokainen muki kun oli vähän eri mallinen ja yhdessä niistä tuli hauskan näköinen kokonaisuus. No mutta muut tunteet pääsivät mukaan Disney Infinity hahmoina, jotka olivat ennen asustelleet kirjahyllyssäni.

Valitsin kasveiksi sinnikkäitä ja helppohoitoisia mehikasveja, koska en valitettavasti ole ihan niin hyvä viherpeukalo kuin haluaisin olla. Vihdoinkin pieni puutarhani on siis valmis ja piristää nyt kivasti tv-tasoani.4 kommenttia:

 1. Minä muistan kuinka kerroit joskus suunnitelmistasi istuttaa mukeihin kasveja. Ja nyt vihdoin sait ne istutettua! Ja kuinka kauniilta ja ihanan värikkäältä tuo asetelma näyttääkään! Ah! <3

  (Minäkään en ole mikään viherpeukalo, onnistun yleensä aina parin kuukauden sisällä tappamaan kaikki hankkimani kasvit... Pitäisi minunkin varmaan kokeilla mehikasveja!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina kova suunnittelemaan kaikkea, mutta toteutus tulee sitten hieman perässä. :'D Mutta jee vihdoinkin valmista! Vielä joku kaunis päivä saan kellonki seinälle.

   Ja suosittelen mehikasveja! Todella sinnikkäitä kavereita ja kivan näköisiäkin vielä. Näiden kanssa vaan pitää muistaa ettei saa liikaa kastele, itselläni on paha tapa unohtaa kastella tai sitten ylikastella.

   Poista
 2. Siis ihanat. Varsinkin tuo Vihan muki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos Minttu! Minustakin tuo Viha-muki on mahtava. Toisella puolella vielä lukee "Must... Control... Anger" :D

   Poista