tiistai 18. joulukuuta 2018

Black Fridayn shopDisney ostokset

Ajattelin että tänä vuonna olisin jättänyt Black Fridayn alennukset välistä, kun kaikenlaista tavaraa on jo kaapit täynnä, mutta sitten harhauduin katsomaan shopDisney UK:n alennuksia. Otsikko jo paljastikin kuinka siinä sitten kävikään, mutta eihän koskaan voi olla liikaa Disney-tavaroita. :')

Sopivasti juuri moni sellainen asia, jota olin aikaisemmin silmäillyt oli nyt alennuksessa. Ainoa pieni heräteostos olivat Mad Beautyn Prinsessa bath fizzerit eli jonkinlaiset kylpypommit, vielä en ole hennonnut ottaa niitä testiin.

Toinen prinsessa-aiheinen juttu joka tuli ostettua olivat nämä aivan ihanat Disney Designer Collection kortit, joissa on Steve Thompson konseptitaidetta sarjan prinsessoista. Paketissa tuli 24 korttia, 4 kortti kustakin sarjaan kuuluvasta prinsessasta, sekä kortteihin sopivat kirjekuoret. Yhdet kortit pidän ainakin itselläni tallessa, koska Thompsonin piirrokset ovat aivan ihania! Mutta ehkäpä muut raaskin ottaa jopa käyttöön.

Ihan ensimmäisenä ostoskoriin kuitenkin nappasin tämän hauskan Up-matkasetin, jonka jo instagramissakin esittelin. Pussukoita on kyllä jo kaapissa tarpeeksi, mutta en vain voinut jättää Grape Soda -taskupeiliä, joka settiin kuului. Ja onhan tuo Carl Fredrickson -pussukka aika söpö! Isompi pussukakin on sen kokoinen, että se on näppärä ottaa matkalle mukaan ja siihen mahtuu kaikki tarvittava.
90-luvun lapsena piti tietysti saada jotakin ihanasta Oh My Disneyn 90-luvun sarjasta, johon kuuluu VHS-koteloista inspiraationsa saaneita tuotteita. Tällä kertaa tuli tilattua Kaunotar ja Hirviö aiheinen vihko, joka todellakin on VHS-kotelon kokoinen ja kansilehti on samalla tavalla muovin alla kuin VHS-koteloissa. Muutama mysteeri avaimenperä piti myös ostaa ja onneksi toisesta tuli Kaunotar ja Hirviö VHS, koska sitä noista kuudesta eniten himoitsin.

Oh My Disneyn 90-luvun sarjaan kuuluvat Aladdin, Kaunotar ja Hirviö, Leijonakuningas, Herkules, Notre Damen Kellonsoittaja sekä Hopon Poppoo.Yhteiskuva vielä kaikista ostoksistani

Aina välillä on lupa hemmotella itseään mukavilla jutuilla – tai niin minä ainakin itselleni nämä loppuvuoden shoppailuni perustelen. ;) Sortuiko kukaan muu Black Friday alennuksiin? Tai tuliko veronpalautuksilla ostettua jotain kivaa itselle joululahjaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti