sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Terveisiä Disneylandistä!Huh huh! Mahtava reissu takana ja kauhea kaipuu päästä takaisin. :D

Eilen illalla tosiaan kotiuduin viiden päivän puistoreissultani ja tänään olen purkanut tavaroita ja käynyt läpi valokuvia (joita on reilut 800 kappaletta). Yritän tässä viikon mittaan saada kirjoitettua raportteja reissustani, onneksi tuli pidettyä päiväkirjaa niin on kaikki hyvässä muistissa.

Kuviakin on tulossa reilusti, vaikka vaihteleva sää vähän rajoittikin kuvausintoani. Välillä paitsoi aurinko kirkkaalta taivaalta, välillä satoi ihan kaatamalla ja sattuipa eräänä iltapäivänä tulemaan luntakin! Päivittelen puistokuvia myös instagrammiini (@sanledell) ja tumblr-blogiini (sanledell sielläkin).

Ihan vielä en ole päättänyt kirjoitanko raportit päivien tapahtumien mukaan vai ehkäpä aiheiden mukaan (molemmista puistoista oma, shopppailu, hahmotapaamiset jne.) Täytyy hieman miettiä kummalla tavalla saan järkeviä postauksia kirjoitettua. :')


4 kommenttia:

 1. Jee! Kauan odotettu hetkiä on pian käsillä! Ihan jännittää lukea mitä kaikkea mukavaa ehdit kokemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! En malta odottaa että pääsen jakamaan mahtavat kokemukseni. :D Ensimmäinen raportti on jo melkein valmis, pitää vielä saada kuvat siihen ja oikolukea. :)

   Poista
 2. Jee! Minäkin odotan innolla Pariisin Disneylandista kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Ensimmäinen osa raportista tulee varmaankin huomenna jahka saan vain kuvat valittua ja muokattua.

   Poista