keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Terkkuja taas Disneylandista!



Tulipas kuulkaa vietetty ihanan keväinen viikko Pariisin Disneylandissa viime viikolla. Yleensä on oltu reissussa 5 päivää, mutta koska tähän aikaan vuodesta puistopäivät ovat lyhyempiä niin oltiin reissussa huimat 6 päivää - saattoi asiaan toki vaikuttaa sekin, että halusin juhlistaa syntympäivääni puistossa. ;)

Reissuraportteja on siis aivan varmasti luvassa, saadaan blogi hereille pienen tauvon jälkeen.
Luonnoksissa odottaisi myös mietteitä Räyhä Ralph 2:sta sekä seuraava leffahyllyn esittely, joten katsotaan mihin väliin saan ne kirjoitettua. Pari taidekirjaakin odottelisi kovasti esittelyyn pääsyä. Luulen että ne saavat nyt kuitenkin odotella sen hetken että saan reissuraportit kirjoitettua, koska haluan kirjoitella ne vielä kun on reissufiilis päällä.




Meillä oli aivan mahtava matka tällä kertaa, yksi parhaimmista ja uskallan ehkä sanoa että paras tähän mennessä! Niin paljon mahtavia kohtaamisia ja säätkin suosi, vaikka parina päivänä hieman satoikin. Ehdittiin tehdä kaikki mitä haluttiin - eli katsottiin paraati monta kertaa ja Pirates and Princesses Festivaali monen monta kertaa, niidenpä takia puistossa taas oltiinkin. :)

Olen jo ensimmäisen raportin kirjoittamisen aloittanut joten toivottavasti tässä parin päivän sisään saan sen postattua. Pieni hetki saattaa vierähtää siinä kun käyn kaikki ottamani kuvat läpi, tuli nimittäin taas räpsittyä aikalailla. Joku ehkä instagramista jo bongasikin että kuvia tältä reissulta tarttui mukaan 4351 plus sitten vielä photopass-kuvat ja muutamat kännykällä räpsityt.

Instagramista löytyykin jo jonkin verran reissukuvia ja Susanna tuttuun tapaan vlogasi matkamme, hänen YouTube-kanavaltaan löytyy jo kahden ensimmäisen päivän vlogi. Käykää ihmeessä katsomassa!



2 kommenttia:

  1. Ihanaa päästä lukemaan reissu raporttia. Se on kuin lähtisi pienelle matkalle itsekkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Toivottavasti uudetkin raportit lenttävät mukanaan puistoon. :)

      Poista