keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Dumbo Official Teaser Trailer

Tänään julkaistiin tulevan Dumbo live action elokuvan teaser trailer ja vaikka elokuva näyttääkin visuaalisesti hienolta, niin jotenkin en jaksanut innostua siitä. Ihmettelin jo aikoinaan kun ensimmäiset huhut live action Dumbosta liikkuivat, että miksi ihmeessä tästäkin pitäisi tehdä live action?

Dumbo on hurmaava animaationa, mutta en näe että se toimisi samalla tavalla live action versiona. Tätä versiota varten juoneen on tietenkin tupattu mukaan ihmisiä, joita ei juurikaan animaatiossa nähdä. Epäilinkin heti että Timothyn rooli menisi tässä versiossa lapselle, koska se olisi helppo uudelleen kirjoittaa elokuvaa varten. Mutta kuinka paljon juonta on jouduttu alkuperäisestä muutenkin muuttamaan, jotta ihmiset olisivat sulavasti osa tarinaa? Trailerin perusteella ainakin jonkin verran.

Ihan mielenkiinnolla jään odottamaan live action Dumboa, mutta ei se nyt ainakaan trailerin perusteella herättänyt sen kummempaa innostusta. Lisäksi suuri silmäinen CGI Dumbo hyppäsi mielestäni hieman liikaa silmille elokuvan muusta visuaalisesta maailmasta ja se ainakin traileria katsoessa häiritsi. Saa nähdä häiritseekö se vielä silloinkin kun elokuvan pääsee katsomaan vai ehtiikö siihen tottua.

Mitä te muut olette mieltä? Yay or nay live action Dumbolle?

Trailerin voi katsoa täältä:

2 kommenttia:

  1. Elokuvan teosta ensimmäisen kerran kuullessani usea vuosi sitten olin ihan nay - ei Dumbosta tarvitsisi tehdä live action -elokuvaa! Ei norsu varmastikaan näytä hyvältä tietokoneella tehtynä! Sama ajatus on ollut päässäni eiliseen asti. Teaserin nähdessäni oloni elokuvan suhteen vaihtui nimittäin yay-huudahdukseen! :) CGI Dumbo toki erottui selvästi ainakin teaserin muusta maailmasta, mutta tunnelma jo tuossa pikku pätkässä oli niin suloinen, että aloin jopa odottamaan elokuvaa. Jospa se ei niin huono olisikaan, kuin mitä olen ajatellut.

    VastaaPoista
  2. Dumbo on iki ihana piirrettynä elokuvana, mutta tää ei oikein sytytä. Ihan kivan näköinen Dumbo on, mutta ei vaan iske. Oisivat tehneet enemmin jotain muuta vaikka Aladdin ois mukava.

    VastaaPoista