lauantai 4. toukokuuta 2019

DLP2019: Ostosten esittely

Eipä mennytkään kuin pari kuukautta, että sain tämän postauksen tehtyä. Mutta hei vihdoinkin esittelyssä ihanuudet jotka tämän vuoden puistoreissulta tarttuivat mukaan! Esittelen tällä kertaa vain Disneyn alueelta ostetut asiat, vaikka kävimme myös läheisessä ostoskeskuksessa Val d'Europessa, josta löytyy mm Primark ja popkulttuurikauppa Zing! joista tuli ostettua muutama Disney-aiheinen juttu.




Tällä reissulla oli muutama sellainen asia jotka oli "pakkosaada!", ne olivat Starbucksin You Are Here -sarjan Disneyland Paris -muki sekä ihana EVE-muki WALL-E -mukini kaveriksi ja molemmat onneksi löytyivät.

Ja minun ei muuten pitänyt ostaa yhtään uutta peltipurkkia, koska niitä on jo kaapit täynnä – mutta tietenkin DLP oli tuonut juuri uuden aivan ihanan Ratatouille-sarjan johon kuului monen monta erilaista peltipurkkia... Reissusta lähti sitten mukaan kuusi uutta peltipurkkia/-rasiaa, että jospa nyt olisi se peltipurkki kiintiö täynnä.




Mutta katsokaa nyt tuota ihanaa sarjaa! Miten kukaan voi sanoa ei näillä ihanuuksille! Olisin niin mielelläni ostanut kaiken mitä sarjaan kuului, mutta vähän piti hillitä ja tyydyin sitten näihin. Vähän ehkä jäi harmittamaan etten ostanut sarjaan kuuluvia keittiöpyyhkeitä, nekin olivat super söpöt.

Vasemmalta oikealle:
Reseptivihko omille lemppareille (12,99€), kirjasta löytyy osiot alku-, pää- ja jälkiruuille.
Musta iso peltipurkki sisälsi ohuita vaniljakeksejä (12,99€), pienemmässä mustassa peltipurkissa on ihan parasta teetä ikinä! (Tämäkin oli 12,99€).
Valkoisessa peltipurkissa on ihanan näköisiä kukkakarkkeja - ei ehkä niitä parhaita, mutta ei pahimpiakaan Disney-karkkeja. Plus purkki itsessään on ihan syötävän söpö! (7,99€)

Muutama pikkujuttukin lähti mukaan; pinssin hintaa en valitettavasti muista mutta se on väriltään oranssi, magneetti (4,99€) pitää joka reissulta saada muistoksi ja tuo kortti (3,99€) oli vain niin suloinen.




Olen niin iloinen että Disneylandista löytyi tämä ihana EVE-muki, joka aikoinaan oli shopDisneyssa myynnissä, mutta nykyään on siellä "out of stock". EVE on aina välillä ollut puistoissa myytävänä ja toivon että viime vuoden reissulla hän olisi palannut hyllyyn WALL-E:n seuraksi, mutta ei. Onneksi nyt hyllystä löytyi molemmat pikku robotit mukimuodossa. Koska WALL-E jo löytyi niin tällä kertaa mukaan lähi sitten vain EVE, joka oli muistaakseni noin 10 euroa.

Toinen ihana muki joka oli pakko saada oli ehdottomasti tämä Starbucksista löytyvä Disneyland Paris -muki (19,90€). Tätä mukia ei siis löydä puiston kaupoista vaan joko Villagesta löytyvästä Starbucksista tai meidän tapauksessamme hotelli Santa Fen pienestä Starbucks-myymälästä.




Puiston valikoimissa oli myös nämä ihanat Ihmemaa-aiheiset purkit, joita olin jo aikaisemmin silmäillyt muiden ostosten esittelyissä. Näiden lisäksi oli vielä kolmaskin purkki, mutta ihan tosissaan pitää yrittää näiden peltipurkkien kanssa rajoittaa niin jäi se nyt ostamatta.

Isommassa purkissa oli pieniä sokerikeksejä (17,99€) ja pienemmässä samaa teetä kuin tuossa Ratatouille-sarjan teepurkissa (tämäkin oli 12,99€). Ja oikeasti tuo tee on niin hyvää, että olen iloinen että sitä myytiin erilaisissa purkeissa, joten hyvällä omalla tunnolla saatoin ostaa useamman purkin. ( Jos jotakuta kiinnostaa mitä "ihan paras tee ikinä" on niin: Black tea from China with toffee bits and marigold petals. )




Muutama muukin pinssi tarttui matkaan mukaan sekä kolme erilaista muistokolikkoa, hotellilta saatiin myös ilmaiseksi tuollainen Pirates and Princesses -merkki. Muistokolikoita oli sen verran vaikea kuvata niin saatte nyt tyytyä kuvailuun: yhdessä on Mikki 90-v juhlan teemainen Mikki, toinen on vuoden 2019-kolikko jossa on Tiku ja Taku ja kolmas on prinsessa Minni karusellin edessä. Muistokolikoita saa ympäri puistoja ja Village löytyvistä koneista, joihin syötetään 2€ ja kone antaa vaihdossa kolikon.

Pinssejä lähti tällä matkalla mukaan yllättävän vähän ja näistäkin Ariel ja Helinä olivat vähän viime hetken ostoksia. Ariel siksi että oli niin monta hyvää kohtaamista hänen kanssaan, joten pinssi on mukava muisto niistä ja tuo Helinä taas oli niin ihanan näköinen etten voinut vastustaa. Remy pinssi näkyikin jo aikaisemmin ja Aurora on myös muisto mahtavista kohtaamisista sekä lisäys pieneen Fleurs et Princesses -kokoelmaani. Viime reissullahan tuli ostettua Ariel ja Belle tästä sarjasta, johon kuuluu vielä näiden kolmen lisäksi Tuhkimo. Tuhkimoa ei valitettavasti puistossa ollut matkamme aikana myynnissä, mutta koska reissussa tuli niin mahtavia muistoja Tuhkimostakin etenkin vierailu Auberge de Cendrillon -ravintolassa niin tilasin Tuhkimon eBaysta sarjaa täydentämään.

Pinssien hintoja en valitettavasti muista, mutta Ariel, Aurora ja Remy ovat oransseja ja Helinä on vihreä.



Viimeisenä vielä Helinä pinssin kanssa samaa Disneyland Paris is Magical -sarjaa oleva peltirasia (15,99€), jossa oli sisällä suklaata. Studioiden puolelta Playlandin pienestä sinisestä kaupasta, joka ei melkein koskaan ole auki, ostettu Alien avaimenperä (4,99€ muistaakseni) sekä tietysti reissun kallein ostos: uusi vuosipassi ja sen kaveriksi photopass, joka ei kuvassa näy.

Siinäpä taisi olla kaikki mitä tuli tällä kertaa ostettua, vaikka myönnän kyllä että saatoin myös unohtaa jotakin - JA UNOHDINKIN! Tajusin juuri kun katseeni osui siihen... Mutta ehkä esittelen sen joskus merenneito kokoelmani kanssa. Ostin nimittäin Ariel-taideprintin joka on ihanin ikinä ja jossa on samanlainen Mucha-tyylinen Ariel kuin ensimmäiseltä reissultani ostamassa käsipeilissä.

Ostin tietysti myös postikortteja lähetettäväksi sekä muutamia tuliaisia, mutta ne ovat jo ehtineet lähteä uusiin koteihinsa, enkä tajunnut niitä kuvata teille esiteltäväksi. Mutta olipa tässäkin jo paljon katseltavaa. :)

Mikä olisi sinulle sellainen "pakkosaada!" -esine Disney puistosta tai keräiletkö matkoilta aina jotakin muistoksi? Itse tykkään ainakin keräillä magneetteja reissuilta ja jokaiselta puistomatkaltakin lähtee aina yksi mukaan.

6 kommenttia:

  1. En itse harrasta Disneytä, tykkään vain lukea näitä juttuja, mutta muuten reissuilla pitää aina ostaa postikortteja. Ja paljon :D Viime aikoina olen ruvennut keräämään myös magneetteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että jaksat lukea! :)
      Ja postikortteja on kiva keräillä reissuilta, joko itselle muistoksi tai muille lähetettäväksi. Itse nykyään tykkään kirjoitella reissussa yhden kortin ja postittaa sen itselleni, sitten on hauska jännittää kumpi ehtii kotiin ensin minä vai kortti.

      Poista
  2. Ite hamstraan aina niitä Program-lehtisiä tyyliin repullisen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa tunnustan että teen samaa :'D Ja etenkin puistojen karttoja tulee haalittua joka reissulta, koska niistä on kiva askarrella kaikenlaista.

      Poista
  3. Aina pitää ottaa joku muisto reissulta. Mulla on yleensä magneetti, pinssi ja postikortti. Postikortin kirjoitan jotain niinsanotut ensitunnelmat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo postikortin kirjoittaminen on aivan ihana tapa! Todella hyvä muisto matkasta ja kiva lisä vaikka reissupäiväkirjaan tai kalenterin väliin. :)

      Poista