keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

Disneyland Paris - marraskuu 2019 (2/3)

... Jatketaanpa sitten kesken jäänyttä marraskuun reissun raportointia. Etenkin nyt kun kaikki Disney-puistot ovat kiinni ja tilanne maailmalla mikä on, toivon että voin lennättää meidät hetkeksi virtuaalisesti Disneyland Pariisin joulutunnelmiin. Vaikka se ehkä vähän outoa näin huhtikuussa onkin. Päädyin myös hieman lyhentämään raportointiani ja summaan tähän ja seuraavaan postaukseen päivämme ja joitakin ostoksia joita tein. Mutta sen enempää höpisemättä jatketaanpa reissua!
Toisena päivänä herätyskello piipitti iloisesti klo 6:45 kuten Disney-reissuilla on aina tapana. Haluttiin tietenkin hyödyntää Extra Magic Time, joten olimme päättäneet että suuntaamme kohti puistoja kahdeksan aikaan ja kirmaamme iloisesti Princess Pavilijongille, kuten meidän puistoperinteisiin kuuluu.

Aamulla ehdittiin käydä myös Small Worldissä, jossa onnistuttiin saamaan ihan oma vene kun valittiin jonotuskaista oikein, sekä Buzzissa, johon ei myöskään heti aamusta ihan kauhee jonoa ollut. Kun oli saatu lelulaatikko pelastettua Zurgilta ja tämän kätyreiltä, päätettiin suunnata aamupalalle. Oltaisiin haluttu mennä käymään ihanassa Victoria's kahvilassa, josta saa Mikki-vohveleita, mutta se ei valitettavasti ollut auki. Onneksi Main Streetiltä löytyy muitakin ihania aamupalapaikkoja ja saatiin kahvia koneeseen! (Tai minä ainakin sain, muut taisi mennä tuoremehulla.)


Aamupäivä kierreltiin puistoa ja räpsittiin kuvia, kuten asiaan kuuluu. Päätettiin myös linnan edustalla hypätä Main Streetia pitkin ajavan kerrosbussin kyytiin ja hurjastella sillä kadun toiseen päähän. Koska sää oli jälleen aika kostean oloinen niin kierreltiin myös tovi kaupoissa ihastelemassa.

Onneksi aamun tihkusade hellitti kuitenkin sen verran että päästiin katsomaan jouluparaati, joka oli aivan ihana ja ai että se biisi joka paraatin alussa soi oli ihan mahtava! Löytynee jostain Youtuben maailmasta - täytyykin etsiä. (Ja Susannan Pariisi vlogeilla sitä ainakin kuulee.)Jonkun verran ehdittiin laitteissakin tänään pyöriä, tuli käytyä muun muassa vihdoinkin auenneessa Phantom Manorissa (tätä olin odottanut kauan!) sekä Pirates of the Caribbeanin kyydissä (onneksi ei kastuttu) sekä Peter Panin kyydissä, johon päästiin fastpass jonon kautta eikä jouduttu odottelemaan tuntia.

Ehdimme katsoa vielä jouluparaatin toisenkin kerran ja sitten jälleen yksi reissun kohokohta nimittäin "The Royal Sparkling Winter Waltz", jossa prinsessat prinsseineen olivat tanssimassa. Se oli aivan ihana, melkoisen samanlainen kuin edeltäjänsä "Starlit Princess Waltz", vaikka hieman ihmeteltiin että prinsessat käyttivät keväisiä kukkasin koristeltuja P&P festivaalin pukujaan.


Meillä oli tälle päivälle tehty pöytävaraus Remyn ravintolaan "Chez Remy"n, joten lähdettiin loppupäiväksi Studioiden puolelle. Taisi muuten olla ensimmäinen kerta kun jäi päivän Stars on Parade katsomatta, mutta koska puistot olivat niin lyhen aikaa auki oli ollut pakko tehdä pöytävaraus jo neljäksi. Studioiden puoli meni siis jo kuudelta kiinni ja olisi ollut ikävä syödä kauhealla kiireellä.

Ennen kuin kuitenkaan suuntasimme syömään ehdimme hetken pyöriä Studioiden puolellakin ja käydä katsomassa muun muassa Mikin Bing Bang Joulu -esityksen, joka oli varsin menevää jazz-tyylistä jouluilottelua Mikin ja kavereiden kanssa.


Söin tälläkertaa Chez Remyssa alkupalasalaatin sekä pääruuaksi kasvisnavarin,  eli ranskalaisen kasvispadan. Oli oikein hyviä molemmat, pidin ehkä tästä navarista enemmän kuin edellisen kerran turskasta, joten sille voin ainakin antaa suosituksen.

Ruokailun jälkeen jäätiin vielä Studioiden puolelle katsomaan Suprise Mickey -show ja ilotulitukset, jotka päättivät Studioiden puistopäivän.

Mutta meidän päivä ei toki päättynyt vielä ollenkaan vaan pienen shoppailu kierroksen jälkeen hyppäsimme junaan ja hurautimme Val d'Europen suuntaan. Toki teimme hieman shoppailuja kauppakeskuksessakin, mutta illan pääohjelmanumero oli FROZEN 2! pienessä elokuvateatterissa kauppakeskuksen lähellä. Löydettiin onneksi näytös, joka oli englanniksi ja meni vielä sen verran myöhään, että yleisö ei kovinkaan paljoa ollut. Näytös alkoi yhdeksän tienoilla, joten kun oli katsottu lopputekstit ihan loppuun asti ja naurettu vielä viimeisen kerran Olafille, lähdettiin hotellia kohti ja valmistautumaan seuraavaan puistopäivään.
Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti! En lupaile mitään milloin saan viimeisen raportin kirjoiteltua, mutta olen tällä hetkellä lomautettuna, joten ajattelin että yritän ainakin muutaman jutun saada tänne postattua.

Ja yritän ihan oikesti kirjoitella muustakin kuin vain reissuistani, ei tästä mitään matkailublogia ole tulossa :'D Tammikuun reissultani teen ehkä jonkun kuvakoosteen, mutta koska silloin ei mitään kummempaa tullut tehtyä niin en ehkä erillisiä reissuraportteja päivistä kirjoittele.

3 kommenttia:

  1. Nämä sun reissuraportit on ihanaa luettavaa, kun itsellä ei ole varaa matkustaa niin pääsee tämän kautte Disneylandiin. <3
    Ihan kiva muistella joulua, kun olen jouluihminen tämä on mukavaa vaihtelua keväänkeskellä.

    VastaaPoista
  2. Loppuiko tämä blogi? Olisi mukava lukea lisääkin!

    VastaaPoista