lauantai 11. heinäkuuta 2015

The Legacy Collection Cinderella

Ajattelin että teen nyt kuitenkin tuosta Tuhkimosta nopean postauksen, vaikka en ensin meinannut.

Sain juuri molemmat cd-levyt kuunneltua ja varmasti tulee kuunneltua vielä monta kertaa uudestaan. Bonus kappaleet olivat kivoja, mutta ykkös levy oli silti suosikkini näistä kahdesta. Pidän kovasti Tuhkimon musiikeista ja oli ihanaa päästä kuuntelemaan niitä hyvälaatuisina tallenteina (Apua sanat ovat tänään kateissa, ovatko ne tallenteita?). Ykkös levy tulee siis varmasti pyörimään pitkään cd-soittimessani taustamusiikkina :) 

ihanan ihana etukansi

takakannessakin on kaunis Lorelay Boven tekemä kuvitus 

koska olen laiska kirjoittaja, joten kuvasin levyjen sisällön :')

olen vähän ihastunut Lorelay Boven kuvituksiin, ihania! Ja lehtisessä on paljon mielenkiintoista tietoa elokuvan teosta

minun legacy collection -kokoelmani tähän menessä 

4 kommenttia:

  1. Ooh, tosi ihanan näköinen tuo viimeinen kuva! ♥_♥ Haluaisin itsekin isomman kokoelman LC-soundtrackeja, mutta jotenkin aina unohdan ne ja rahat tulee käytettyä muihin Disney-juttuihin.

    Olen joskus kopioinut koneelle kirjastosta lainaamani Cinderella-soundtrackin, jolta löytyy muutama poistettu demo-laulu.Tykkään kovasti tuosta I'm in the middle of a muddle -kappaleesta, se on vanhanaikaisen svengaava ja jää kivasti soimaan päähän. Mukavaa, että siitä löytyy tuo vanha demo-versio myös tältä LC-levyltä.

    Nyt kommentointi toimiikin oikein mainiosti, jee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^w^ Nuo LC-kannet ovat kyllä ihania, pitäisi keksiä joku paikka johon ne saisi esille, ikkunalauta on ehkä vähän vaarallinen. Ja tiedän niin tuon tunteen, kun budjetti ei halua venyä kaikkiin ihaniin Disney-ostoksiin. Itse ostin tämän Amazonista ja sille tuli toimituskuluineen hinnaksi noin 20euroa. (Ei jäänyt edes tullin kynsiin kun alitti sen maagisen 22 euron rajan.)

      Itse en ollut aikaisemmin kuullut muita kuin Dancing on a Cloud -kappaleen, joten ihan mahtavaa kuunnella muitakin "kadonneita kappaleita". I'm in the Middle of a Muddle on kyllä hauskan kuuloinen ja toinen josta pidin kovasti on The Dress My Mother Wore. On myös mahtavaa kun levyllä on kappaleista nuo vanhat demo-versiot sekä uudemmat (luulisin että LC:tä varten tehdyt) versiot.

      Poista
  2. Oijoi, viimeinen kuva on todellakin ihanan näköinen! Vitsi kun rahat riittäisivät kaikkiin Disney-ihanuuksiin. Lorelay Boven kuvitus on kertakaikkisen ihanaa! Minua huvittaa vain tuossa levyn takakannessa näkyvän prinssin jyhkeät leukaperät. :) On tosi kattavasti lauluja laitettu tuohon 2-levyllekin. Itse omistan Pinocchion LC:n, ja sen kakkoslevyllä on Tuhkimoon verrattuna todella huonosti lauluja. :/ Esittelehän nuo muutkin LC-levyt jossain vaiheessa! Erityisesti Prinsessa Ruusunen kiinnostaisi minua kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin itsekin hieman naurahtaa kun ensimmäisen kerran tuon takakannen näin. Prinssi on varsin särmikäs siinä :D Itse jätin Pinocchion LC:n ostamatta juuri sen takia että bonusmateriaali oli todella vähän, mikä on harmi :( Tuhkimon kyllä ostin sokkona enkä tutkinut mitä bonusmateriaaleja siinä oli, mutta kuten sanoin pidän alkuperäisistä kappaleista, joten ne olivat tässä tärkeämmät. Mahtava yllätys oli sitten tuo 2-levyn runsas sisältö.
      Ja täytyypä tehdä esittelyt muistakin, jos kerran on kiinnostusta :)

      Poista