perjantai 20. huhtikuuta 2018

Prinsessa tarroja ja kuulumisia

Melkein jo luulin että olin taas päässyt päivitysrytmiin kiinni, mutta niinpä vaan jäi taas muutama viikko välistä. On sen verran tullut kuitenkin kirjoiteltua noita kirjaesittelyitä, että ajattelin että tällä kertaa teen tällaisen hieman kevyemmän postauksen ja kerron vähän kuulumisia.

Mutta ettei ihan pelkäksi tekstipostaukseksi mene tämä niin vähän pitää jotain esitelläkin ja tällä kertaa kuviin on päässyt Paninin uusin keräilytarravihko, josta jo instagramissa iloitsin muutama viikko sitten. Kyseessä on siis tietysti tämä Disney Princess Unelmoi Isosti -tarrakirja ja siihen kuuluvat ihanat tarrat. 


Aloituspakkaukseen kuuluu tarrakirjanen sekä viisi pakettia tarroja, joten sillä pääsee jo kivasti alkuun

Ihmeellistä ajatella että kohta on jo toukokuu, mutta toisaalta ihan mahtavaa siellä tammikuussa varattu Disneyland Paris -reissu odottelee jo ihan kulman takana! Tuskin maltan odottaa että pääsen taas ihailemaan Ruususen kaunista linnaa ja koko Disneylandin ihanaa ilmapiiriä. En tiedä olisiko tullut muuten enää Pariisin puistoon suunnattua, mutta kun nyt on tuo vuosikortti niin eihän sitä raaski olla käyttämättä. ;)

Viime vuoden reissuraportoinnit ja muutkin postaukset jäivät vähän puolitiehen, mutta katsotaan mitä tänä vuonna saan aikaan. Ajattelin että jos vain ehdin niin voisin ainakin tässä ennen reissuun lähtöä kirjoitella "Mitä löytyy puistolaukustani" -postauksen. Aivan varmasti tulee jonkinlainen reissuraporttikin matkan jälkeen kirjoitettua, mutta katsotaan keksinkö muuta raportoitavaa. 


Jokainen prinsessasta on paljon ihania tarroja

Muutenkin on kivasti tullut kyllä Disneyiltä tässä alkuvuoden ja kevään aikana. Iso kiitos siitä elokuvateatteri Orionille, joka on sunnuntaisin näyttänyt Disneyn klassikkoja valkokankaallaan. Oli esimerkiksi aivan ihanaa päästä näkemään Pieni Merenneito vanhalla dubbauksella, joka on se ainoa oikea dubbaus minulle. Tälle viikonlopulle on myös vielä spesiaalia luvassa kun sunnuntaina mennään katsomaan Kaunottaren ja Hirviön sing-along näytöstä. Ihan mahtavaa päästä laulamaan ihan teatterissa muiden fanien kanssa yhden lempi elokuvani tahdissa!

Kotonakin on tullut katsottua enemmän elokuvia kun vihdoinkin sain hieman uudelleen järjesteltyä ja nyt sohvalla loikoilu ja elokuvien tapittaminen on paljon mukavampaa. Kovasti olen yrittänyt keksiä hauskaa tapaa jolla esitellä elokuvahyllyjeni sisältöä ja taisin vihdoinkin keksiä sellaisen josta pidän.


Vaikka ei keräisi tarroja keräilykirjaan niin näillä on kiva koristella vihkoja tai vaikka läppärin kansi ;)

Kirjaesittelyitäkin on tietysti luvassa tulevaisuudessakin sillä jatkuvasti haalin hyllyyni uusia ihania Disney-kirjoja. Yritän jossain välissä muuten muistaa päivittää tuon Kirjahylly-sivuni ajantasalle, sieltä kun taitaa edelleen puuttua satukirja / sarjakuva kategoria.

Ja vaikka blogissa muuten on ollut hieman hiljaisempaa, niin ideavihkooni olen sentään raapustellut ajatuksia ylös. Muutama DIY-juttu on ainakin ideoinnin alla ja ajattelin myös alkaa vihdoin ja viimein tekemään TOP-lista postauksia, kun olen niitä pitkään miettinyt. :)

Loppuun sitten vielä leffahehkutus: Avengers: Infinity War tulee ensi-iltaan ensiviikolla enkä malta odottaaaa! Oli tietysti pakko ostaa liput ensi-iltaan, koska nyt on leffa josta en todellakaan halua spoilereita. En odota juonellisesti mitään kovinkaan suurta ja ajatuksia herättävää, mutta mahtava supersankari mäiskintää sitäkin enemmän. Onko muita innokkaita Marvel-faneja odottamassa keskiviikkoa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti