maanantai 2. syyskuuta 2019

Hieman blogi kuulumisia ja vähän D23 hypetystä

Hei pitkästä aikaa!
Olen jo jonkin aikaa yrittänyt herätellä blogiani tarkoituksettomalta kesälomaltaan, mutta kirjoitusinto ei ole vain ottanut syttyäkseen. Nyt syyskuun kunniaksi päätin keittää kupin ihan parasta teetä ikinä (aka Disneyland Pariisista ostettu tee) ja antaa näppäimistön kuulla kunniansa.



Kesäni oli onneksi enemmän työn- kuin Disney-täyteinen, joten mitän suuria uutisia ei ole tainnut mennä ohi. Viime viikonlopun D23 Expo oli tietysti kova juttu ja saatiin paljon aivan mahtavia uutisia, niistä ajattelinkin tässä postauksessa höpötellä lisää hieman myöhemmin. Eli jos blogini kuulumiset eivät niinkään innosta niin hyppää tekstissä seuraavan kuvan alle.

Blogi kuulumisia tosiaan sen verran että olen päättänyt luopua "nimimerkin" käyttämisestä eli nykyään pyörin täällä internetin ihmeellisessä maailmassa omalla nimelläni Suvi K enkä enää Sanlena. Saa sitäkin toki edelleen käyttää, mutta koska tuo vanha lempinimeni on lähes kokonaan kadonnut muuten käytöstä niin se ei enää tunnu niin omalta. Muitakin pieniä muutoksia ajattelin tässä syksyn mittaan tehdä, mutta katsotaan mitä saan aikaan. Olen myös pohtinut jo jonkin aikaa blogin nimen muuttamista Disneymäisemmäksi, mutta toistaiseksi en ole keksinyt mitään hyvää, joten olkoot purkki ainakin toistaiseksi.

Osoite blogiini pytyy kuitenkin edelleen samana, samoin kuin IG ja twitter osoitteeni.




Mutta sitten oikeaan aiheeseen! Viime viikonloppuna Kaliforniassa pidettiin tosiaan jälleen suuri D23 Expo, joka on Disneyn jokatoinen vuosi järjestämä suuri messutapahtuma yrityksen tulevaisuudesta koskien niin elokuvia, puistoja, uutta suoratoistopalvelua sekä kaikkea muuta mahdollista johon Disneyn pitkä koura yltää.

Viikonlopun suosituimpia paneeleja olivat tietysti tuleviin elokuviin ja puistojen uudistuksiin keskittyvät uutiset sekä uutiset Disneyn uusimmasta aluevaltauksesta, vaikka uutinen jo vanha onkin, suoratoistopalvelu Disney+:sta. Palvelu saapuu rapakon toiselle puolelle tänä syksynä ja siitäkös expossa oltiin kovin innoissaan - enkä yhtään ihmettele! Disney+ tarjoaa todella monipuolisen kattauksen Disneyn ohjelmia ja elokuvia ja luvassa on niiin monta uutta mahtavan kuuloista showta ja dokumenttia. En malta odottaa että tuo palvelu saadaan tänne Pohjolaankin.

Iloinen uutinen oli myös se että ohjelmat ovat pysyvästi Disney+:ssa, joten ei tarvitse pelätä että se oma suosikki elokuva tai ohjelma katoaa palvelusta muutaman kuukauden kuluttua.




Elokuviin keskittyvässä paneelissa saatiin myös paljon mielenkiintoisia uutisia niin animaatioiden kuin live actionin saralta. Paneeliin osallistujat saivat maistiaisia muun muassa tänä vuonna teattereihin tulevasta Frozen 2:sta, jonka ääninäyttelijä kaarti tuli esittämään yleisölle elokuvan uusia lauluja. Myös Mulanin remake live actionista näytettiin kuulemma pätkä, jota moni hehkutti twitterissä, joten innolla odotan että me muutkin saadaan lisää maistiaisia tuosta elokuvasta.

Marveliltakin tuli paljon mahtavia uutisia uusista MCU-elokuvista. Itse odotan ehdottomasti eniten Black Widown omaa elokuvaa sekä Doctor Strangen toista tulemista, enkä ole vieläkään päässyt seuraavan Thor-elokuvan logosta - en tiedä onko se aivan kamala vai ihan mahtava!

Eniten mielenkiintoa kuitenkin herättivät tulevat animaatiot joihin kuuluvat Disney*Pixarin "Onwards" sekä "Soul" ja Disneyn "Raya and the Last Dragon". Kaikki orginaaleja tarinoita eivätkä jatko-osia, huraaah!

Disney ei tänä vuonna julkaissut itse aikajanaa tulevista elokuvistaan, mutta onneksi twitter oli tällä kertaa uutisia pullollaan ja @TheDisInsider kokosi elokuvat yhteen kuvaan:

kuvan lähde: @thedisinsider twitter

Puistoihin on tulossa myös paljon uudistuksia ja aivan ihanan kuuloisia juttuja. Kalifornian Disneyland saa uuden paraatin "Magic Happens", jonka konseptitaide näyttää lumoavalta kuin myös Walt Disney Worldin Epcotin uudistukset. Ja mikä parasta Maija Poppanen ja ihana Cherry Tree Lane saavat oman alueensa uudessa Epcotissa! Jo oli aikakin että Poppanen saa oman paikkansa puistoissa.

Marvel tulee myös näkyvästi osaksi puistoja uusilla Avenger Campus alueilla, joista lähin saapuu meille Pariisiin! Avenger Campus jatkaa MCU:n tarinaa ja tuo sen puistovieraiden koettavaksi erilaisissa laitteissa ja alueen teemoituksella. Puistossa tavattavien hahmojen joukkoon liittyy myös uusia Marvel-sankareita.

Aasian puistot saavat myös osakseen uudistuksia joihin kuului muun muassa Hong Kongin puiston uusi linna, jonka inspiraationa toimivat Disneyn prinsessat, sekä Shanghaihin tuleva Zootopia-land, joka kuulostaa mielenkiintoiselta.





Ja mitäpä olisi D23 Expo ilman oheistuotteita ja muita ihanuuksia, joita jotkut innokkaat jonottivat jo useita päiviä ennen messujen alkamista. Disneyn Pienellä Merenneidolla on tänä vuonna 30-juhlavuotensa, jonka kunniaksi Disney julkaisi rajatun määrän Ariel sekä Vanessa-nukkeja, jotka olivat aivan ihanat!

Disneytaiteilija Steven Thompson on myös jälleen suunnitellut fantastisen ihanan nukkesarjan "Midnight Masquerade", johon kuuluvat expossa julkaistut tanssiparit Tiana & Naveen, Aurora & Phillip sekä Giselle & Edward sekä myöhemmin julkaistavat nuket Tuhkimosta, Bellestä, Tähkäpäästä, Esmeraldasta sekä Megarasta.

Kiitin itseäni siitä etten kerää näitä ihania LE-nukkeja, sillä olisin saannut hyvästellä useamman kuun palkkani näiden kanssa. "Midnight Masquerade" -sarjaan kuuluu myös pinssejä sekä mukeja, jotka toivottavasti tulevat nukkejen kanssa myöhemmin shopDisneyn valikoimaan sillä ne olivat lumoavia! Kuten kaikki mitä Thompson suunnittelee, joten joku mukeista on ainakin kokoelmaani ostettava.






Paljon muutakin mahtavaa oli Expossa esillä ja esiteltävänä, mutta tässä oli nyt muutamat omat poimintani kohokohdista. Tuntui että tänä vuonna Disney ei ollut niin tiukalla linjalla siitä mitä kävijät saivat expossa kuvata, joten tuon viikonlopun ajan oma someni oikein pursusi Disneytä. Melkein tuntui että oli itsekin väenpaljoudessa mukana kun seuraili ihmisten insta stooreja ja live twiittailua paneeleista. Ehkä vielä joku vuosi pääsen itsekin paikan päälle kokoemaan tuon viikonlopun Disney-kuplan, vaikka meno messukeskuksessa välillä melkoisen stressaavalta vaikuttikin.


Kuvat:
Ariel ja Vanessa nuket screen shotit MmDisney200 YouTube-kanavalta.

Midnight Masquerade nuket googlen kuvahaku.
Ja jos ei toisin mainittu D23 kuvat ovat twitteristä @DisneyD23 tililtä.

4 kommenttia:

  1. Hei! Minkä puiston mihin paraatiin tuo Vaiana/Moana tulee? Se siis näyttää aivan fantastiselta!! Ja sit mul ois kans kysymys, koska mulla on penkkarit tulossa ja tossa yhtenä päivänä sain idean, että haluisin sellasen asun, jossa ois taustaa niin tuli mieleen Vaiana, koska sen tarinassa on jotain, mikä osuu muhun. Joten mitä luulet onks se liian kylmä asu? Ja miten siitä sais lämpimämmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Iida! Moanan paraati float on osa "Magic Happens" -paraatia, joka on siis Kalifornian Disneylandin uusi paraati. Se tosiaan näyttää aivan ihanalta! Täytyy alkaa säästämään Amerikan matkaa varten, jotta pääsisi sen näkemään livenä. :')

      Ja hmm.. penkkarit ovat helmikuussa eikös? Moana sellaisenaan on tosiaan aikalailla lämpimän ilman asu, joten talvella voi olla aika viileä. Mutta voisin kuvitella että kerrospukeutuminen disneybound hengessä olisi ihan omiaan penkkareihin, alle vaan jotain termokerrasto tai vastaava ja itse asuun vaikkapa ideaa tämän vuoden Princesses and Pirates Festivaalin Moanan asusta. :D

      Poista
    2. Joo on ne helmikuussa 13.2. Vois kattoo jonkun muun tai sitte kattoo sitä P&P-paraatin asua.

      Poista
    3. Tää vastaus tulee vähän myöhässä, mutta kyllä mä luulen, että Moanan voisi saada hyvin toimimaan talvellakin. Itse laittaisin sopivan värisen villapaidan tai muun pitkähihaisen, jonka alle saa lisälämmikettä, vaaleanruskean hameen ja sen alle tummanruskeat sukkahousut tai jotkut muut tiukat housut.

      Poista