lauantai 26. toukokuuta 2018

Disneyland Paris toukokuu 2018 ostosten esittely


Toukokuun viimeinen "reissuraportti" postaus, joka on tietenkin ostosten esittely!

Ajattelin että tällä reissulla ei tullut ihan niin kauhesti shoppailtua, mutta kun taas kuvia näistä ihanista ostoksistani napsin niin tajusin että kyllä tuli tehtyä pankkitiliin taas ihan hyvä lovi. Budjetti ei kuitenkaan onneksi ylittynyt, joten yay!




Tärkein ostos oli tietenkin uudet Minni-korvat! Oltiin nähty twitterissä että Pariisin oli tullut uudet "Swap Your Bow" -korvat, joissa siis on ideana että rusetin pystyy vaihtamaan. Pakkohan tuollaiset oli saada. Korvat tulevat tuon mustan rusetin kanssa ja itse ostin lisäksi vielä Ariel-rusetin, joka sopi kivasti disneyboundiini, jota muutamana päivänä pidin.




Puistosta tuli lähetettyä muutama postikortti perheelle ja muutaman kortin ostin itselleni muistoksi. Voi olla että osa menee korttivalikoimaani ja sitä kautta lähtee maailmalle, mutta ainakin tuon Kaunotar ja Kulkuri -kortin sekä Illuminations-kortin pidän itselläni.

Kuvassa näkyy myös Cafe Fantasian lasinalunen, jonka tietysti nappasin muistoksi mukaan, sekä City Hallilta saatu "Je Célébre!" rintamerkki vapun kunniaksi.




Enkä tietenkään voinut olla ostamatta uusia peltipurkkeja. Tällä kertaa matkaan lähti kaksi Minni ja Mikki -aiheista sekä tietysti Star Wars -päivän kunniaksi Star Wars minttuja. Mikki ja Minni purkeissa on molemmissa keksejä ja tuo isompi purkki on uutta "Disneyland Paris" -sarjaa johon kuuluu paljon erilaisia tuotteita ja joita oli myynnissä lähes joka puodissa ja putiikissa.




Pinssiostokseni esittelinkin jo instagramissa, joten olet ehkä nänhyt ne siellä. Eikä minun tosiaankaan pitänyt ostaa pinssejä tällä reissulla, kun en niitä varsinaisesti keräile enkä harrasta pin tradingiä eli pinssien vaihtelua. Tällä kertaa pinssit ovat lähinnä mukavia muistoja tältä reissulta ja sellaisia ihanuuksia, joita ei vain voinut jättää kaupan hyllylle.

Pinssit: Illuminations-logo, Ariel ja kesäiset hedelmät, Fleurs et Princesses -sarjan Ariel ja Belle, Star Wars -päivän pinssit "I Love You" & "I Know", Maija Poppanen sekä vuoden 2018 puisto pinssi, jossa on Studio puolen vesitorni, Ruususen linna sekä taikuri Mikki.

Oikealla on sitten Glow-tini drinkkini välkehtivä jääpala sekä tämän reissun muistokolikot. Toisessa on taikuri Mikki sekä vuosiluku 2018 ja toinen on sitten Star Tours -kolikko.





Tältä reissulta ostin kaksi mukia ja olisin voinut ostaa vielä muutaman lisää sillä puistoissa oli todella ihanan näköisiä mukeja myynnissä. WALL-E-muki oli ihan pakko saada! Harmitti hieman että EVE-mukeja ei ollut sillä hetkellä puistossa, koska olisin halunnut senkin. Täytyy toivoa että tulevat vielä joskus Disney Storen valikoimaan.

Toinen muki on sitten samaa "Disneyland Paris"-sarjaa kuin tuo ostamani peltirasia. Tykkään todella paljon tuosta mukin kuvasta ja muki on kooltaan ihanan iso. Tämä tulee varmasti ihan käyttöön toisin kuin WALL-E, joka pääsee varmaankin kukkapurkiksi.




Tadaa! Tämä on se mainitsemani "on demand" ostos, josta jonkun päivän reissuraportista höpisin. Olen pitkään himoinnut tätä julistetta kun sen jonkun Disney Haul -videolla näin. Kyseessä on Ruususen linnan konseptitaideteos, joka on täynnä ihania pieniä yksityiskohtia. Valitettavasti kuva ei todellakaan tee oikeutta tuolle ihanalle teokselle. Olisin toki voinnut ottaa sen kuvan ajaksi pois kehyksestä (joka ei muuten tullut mukana koska auts mitkä postikulut siitä olisi tullut), mutta olin sen verran laiska että joudutte nyt kärsimään heijastuksista.

Juliste on tosiaan ostettu Villagesta löytyvästä Disney Gallery -kaupasta, josta löytyy tuo "on demand" tilauskone, josta voi itselleen ihanaa Disney taidetta ostaa. Tilaus tehdään koneella ja maksetaan kaupan kassalla, mutta varsinainen juliste (tai muu taideteos) postitetaan kotiisi. Meille sanottiin toimitusajaksi noin kolme viikkoa, mutta julisteet tulivat kahdessa viikossa.




Julisteen lisäksi ostin taidetta värityskirjan ja tuon aivan ihanan muistivihkon muodossa. Harkitsin pitkään ostanko tuon värityskirjan, mutta jo pelkästään tuo kansi oli niin ihana että viimeisenä iltana tuli sitten sorruttua.

Ariel-muistikirja on samaa sarjaa kuin nuo Fleurs et Princesses -pinssit ja aivan ihana! Olisin halunnut kaiken tuosta sarjasta, olivat niin ihania kaikki. Hieman harmittaa että Pariisissa ei ole "Wonderground Gallery" tyyppistä puotia, josta voisi ostaa postikortteja tai pienempi printtejä näistä ihanista taideteoksista. Olisin ehdottomasti ostanut nämä prinsessat postikortteina, jos olisivat vain olleet myynnissä.

Siinäpä taisi olla kaikki Disneyn puolelta tehdyistä ostoksistani... Ainakin melkein. Ensimmäisessä kuvassa näkyy tämän reissun ainoa tsum tsum ostos ja se oli pikku kokki Rémy, joka oli Pariisi-sarjaa. Sen lisäksi että Rémy kokkihatussa oli hurmaavan söpö, se oli myös hauska muisto ruokailustamme Chez Rémy -ravintolassa.



Reissumme alussa kävimme myös shoppailemassa Val d'Europe ostoskeskuksessa, josta löytyy ihania kauppoja mutta etenkin Primark. Tässä ovat Disney-ostokseni tuosta ihanasta kaupasta – aika Bambi teemaista tällä kertaa.

Kaksi uutta pussukkaa, joita en luultavasti olisi tarvinnut, mutta kun ne olivat niin suloisia niin eihän niitä voinut jättää ostamatta. Etenkin tuo Bambi-pussukka on aivan liian ihana ja siinä muuten lukee "Make Your Own Happiness".

Thumper ja Bambi mukisetti oli myös sellainen "must have", jonka olin nähnyt aikaisemmin instagramissa, joten kun se osui kohdalle niin heti nappasin yhden koppaani. Aivan super suloiset mukit ja sopivan kokoiset käyttömukeiksi. Usein Disney-mukit jäävät koristeeksi tai kukkapurkeiksi, mutta välillä on kiva löytää kauniita mukeja, jotka sopivat myös käyttömukeiksi.

Löysin myös suloisen Rumpali-pyjaman, johon oli pakko sortua kun muita Disney-aiheisia vaatteita ei aikuisille löytynyt. Muutama muu kiva paita kuitenkin löytyy, joten tuli shoppailtua hieman muutakin kuin Disney tavaroita.

Ai ostin myös kaksi pakettia Disney-aiheisia sukkia, mutta olen ehtinyt hävittää ne jonnekin pyykkikorin syövereihin, joten ette nyt valitettavasti saa niistä kuvia. Toinen paketti oli Mikki aiheisia ja toisessa oli Ihmemaan hahmoja.

Sellaisia ostoksia tuli tällä kertaa tehtyä. Nyt lähden järjestelemään keittiön kaappejani, jos sieltä jostain vielä löytyisi tilaa uusille mukeilleni.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun teit reissuraportin. :)
    Nuo ostokset on ihania. Etenkin Bambit on mun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! Kiva että olet jaksanut lukea kaikki Disneyland Pariisi raporttini. :D
      Nuo Primarkin Bambi -jutut ovat kyllä kaikki tosi ihania ja olen iloinen että ne ostin <3

      Poista