lauantai 5. toukokuuta 2018

Terkkuja Disneyland Pariisista!Aivan ihana reissu takana ja paljon mahtavia muistoja jäi mukaan!
Kirjoittelen aivan varmasti taas reissuraporttia matkastamme, tällä kertaa ainakin päiväkohtaiset raportit ja tietysti "apua miten paljon tuli taas ostettua" -postauksen. ;') Katostaan keksinkö sitten vielä jotain muuta kirjoiteltavaa. Hetken kuitenkin hengähdän tässä reissun jälkeen ja yritän käydä kuvasaalini läpi sillä katsoin tänään että olen ottanut noin 3200 kuvaa matkan aikana. 

Matkaseurani Susanna kuvasi reissultamme myös vlogeja, joita voi katsella hänen youtube-kanavaltaan Unelmoin tiistaista alkaen. Sieltä kuitenkin löytyy jo ensimmäinen video, jossa on hieman esimakua tulevista vlogeista! Kannattaa mennä fiilistelmään, itse olen sen jo muutaman *köh*kymmentä*köh* kertaa katsellut ja fiilistellyt mahtavaa reissuamme. 

Säät suosivat, ensimmäisen päivän sadetta lukuunottamatta ja vaikka puistoissa olikin paljon väkeä niin ehdittiin tehdä kaikenlaista. Etenkin puistoissa tällä hetkellä oleva Pirates and Princess Festival riemastutti meitä molempia. Puisto juhlii edelleenkin 25. juhlavuottaan (vaikka onkin jo 26-vuotta), mutta se ei juurikaan puistossa näy muuta kuin Happy Anniversary Disneyland Paris -showna ja oheistuotteina myymälöissä (jota oli nyt paljon vähemmän kuin viime reissulla). 

Mutta lisää tunnelmia on luvassa sitten noiden reissuraporttien muodossa, yritän tässä muutaman päivän sisään kirjoittaa ainakin ensimmäisen kun on vielä puistofiilikset päällä. :)2 kommenttia:

 1. Odotan tätä Disney kertomusta. Sie teet niin hyviä kirjoituksia, että pääsee mukaan tunnelmaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Minttu! Ihana kuulla että reissuraporttejani on kiva lukea. :D
   Vihdoinkin sain ensimmäisen kirjoitettua ja huomenna onkin luvassa raportti ensimmäisestä päivästämme.

   Poista