lauantai 16. maaliskuuta 2019

DLP2019: Team Pirates -päivä!

Pahoittelut hitaasta päivitystahdista näiden reissuraporttien kanssa, mutta hitaasti ja varmasti tulevat varmasti kaikki. Onneksi tuli kirjoitettua reissussa joka ilta päiväkirjaa niin on jutut hyvin muistissa ja muistintukena tietysti myös ihanat vlogit, jotka Susanna kuvasi! Käykää katsomassa, jos että vielä jostain syystä ole.

Mutta pidemmittä puheitta, kolmannen päivän reissuraportti olkaat hyvä:



Meidän oli tarkoitus pitää keskiviikkona Studio & Val d'Europe shoppailu-päivä, mutta säätiedotus lupaili keskiviikolle vielä hyvää säätä ja torstaille mahdollisia sateita, joten vaihdettiinkin keskiviikon ja torstain suunnitelmat päittäin.

Keskiviikosta tulikin siis meidän Team Pirates -päivä! Ainakin siltä osin että meillä molemmilla oli Peter Pan -boundit ja oltiin päätetty että tänään katsellaan P&P Festivaalista enemmän merirosvojen puolta. Sisäisesti oltiin silti Team Princesses, koska prinsessat on parhautta!

Ja senpä takia aloitettiin tämäkin aamu tietenkin prinsessan tapaamisella. Keskiviikkona paviljongilla oli aamusta Tuhkimo ja iltapäivällä ARIEL!! Laitettiin siis harkintaan toinen visiitti paviljongille iltapäiväksi. Aamulla kuitenkin tavattiin ihana Tuhkimo.




Tuhkimon tapaamisen jälkeen suuntasimme perinteisesti kohti Discoverylandia ja tänä aamuna ehdimme hurjastella vain Hyperspace Mountainin ennen kun lähdimme odottamaan Frontierlandin aukeamista. Extra Magic Timen aikana puistossa olivat auki vain Fantasy- ja Discoveryland, joten hetki jouduttiin muiden viereiaden kanssa odotella että Frontierlandin portit aukeavat.

Meillä oli tietystikin missiona päästä hurjastelemaan Big Thunder Mountainin kyytiin, joten suunnattiin oitis Fast Pass -laitteiden luo. Onnistuttiinkin nappaamaan Fast Passit heti 10:00 - 10:30 elikä heti kuin laite vain aukeaisi. Toki muillakin oli sama suunnitelma, mutta päästiin silti todella lyhyellä jonotuksella verrattuna siihen jonoon joka laitteen normaalin jonotusalueen edessä kiemurteli kymmenen aikaan.




Olin oikeasti unohtanut miten mahtava laite Big Thunder Mountain on! Ja siiis pitkä! Monessa kohtaa tulee tunne että aa nyt tämä loppuu, mutta eipäs lopukaan vaan vielä hurjastellaan muutama mutka. Suosittelen ehdottomasti kaikille vuoristorata-faneille.

Oltiin niin fiiliksissä ensimmäisen hurjastelun jälkeen, että päätettiin käydä nappaamassa vielä toiset fast passit myöhemmäksi. Ei oltu ihan varmoja ehditäänkö niitä käyttää, mutta kun ei oltu nyt mitään muitakaan fast passeja hakemassa niin miksipäs ei.

Tämän jälkeen otettiinkin ylättys yllätys suunnaksi Main Street ja päivän ensimmäinen P&P Festivaali. Ja kuten jo aikaisemmin kerroin tänään oli tarkoitus olla merirosvojen puolella, joten totta kai mentiin katsomaan Team Piratesin Main Street showstop ensimmäisenä.

Kun odoteltiin festivaalin alkua, ihana cast member tuli ihailemaan meidän disneyboundeja ja Peter Pan -rusetteja. Aina tulee niin hyvämieli kun cast memberit tulevat muuten vaan juttelemaan ja jakamaan Disney-fanitusta.

Meillä oli muuten aivan mahtavat paikat sillä saatiin paljon huomiota hahmoiltakin! Toisaalta oltiin molemmat päästä varpaisiin vihreissä, joten aika vaikea olisi ollut olla meitä huomaamatta. Satuttiin kuitenkin olemaan juuri siinä kohtaa mistä hahmot laskeutuvat alas laivastaan, joten Kapteeni Koukku tuli heristämään meille koukkuaan ja Minnikin huomasi että olemme pukeutuneet kuin Peter.





Oltiin edellisenä päivänä käyty katsomassa mihin aikaan Peter Panilla oli meet and greet Adventurelandissa, joten festivaalin jatkettua matkaansa linnan edustalle me suuntasimme uusiin seikkailuihin. Hahmotapaamissa kannattaa aina olla hyvissä ajoin, jos haluaa varmistaa että ehtii tapaamaan hahmon. Suurin osa tapaamisista on ilmoitettu program-lehtisessä, josta löytyy tapaamis paikka ja aika, jolloin hahmot ovat paikalla.

Meitä onnisti ja tällä kertaa vieraita tervehtimään tulivat sekä Peter Pan että Leena eli Wendy. Molemmat olivat aivan ihania ja juttelivat ja kyselivät kovasti päivästämme. Peter myös varoitti minua pitämään huolta koruistani, koska merirosvothan tunnetusti ovat aarteiden perään! Parempi olisi siis kiertää Team Pirates turvallisen välimatkan päästä ja olla vain Team Peter niin kuin Wendy meitä kutsui.




Adventurelandista lähdettyämme teimme kierroksen Fantasylandissa, mutta ei ollut sellaisia hahmoja tavattavissa että olisimme viitsineet jäädä jonottamaan, joten sunnattiinkin Frontierlandiin käyttämään toiset fast passimme Big Thunder Mountainiin. (Oikeasti niiin hyvä laite!)

Kaivoshurjastelun jälkeen huomattiin että kello oli sen verran että olisi hyvä aika mennä valloittamaan paikat linnan edestä Princess Promenadea varten. Sofiaa ja Elenaa odotellessa ostimme Central Plazan reunassa olevasta pikku kioskista poppareita ja limua. Susanna otti normaalit suolaiset popparit ja minä päätin testata Disneylandin makeita poppareita. Ihan hyviä molemmat, mutta eivät mitenkään super ihmeellisiä.





Ehdittiin päivällä käydä myös moikkaamassa linnan alla nukkuvaa lohikäärmettä, joka tuntui olevan todella uninen tänään, mutta hetken odottelun jälkeen saatiin pieni tuhahdus ja savupilvi äreältä liskolta. Käytiin myös pyörimässä jälleen Fantasylandin puolella ja Discoverylandissa ennen kuin suunnattiin Central Plazalle odottelemaan P&P Festivaalia.











Iltapäivän ohjelma meillä oli aika samanlainen kuin eilenkin eli ensin suunnattiin katsomaan prinsessoita Main Streetillä ja sen jälkeen Fantasylandiin vakkaripaikoillemme odottamaan ohi lipuvia prinsessoja sekä tietenkin päivän paraatia! Ja kuten jokaisena päivänä myös tänään pikakäveltiin tietenkin katsomaan paraati toiseenkin kertaan Main Streetin lopusta. Ja niin mahtavia hämmennyksiä saatiin aikaan!

Tällä kertaa mentiin samalle puolelle kuin miltä Fantasylandissakin paraati katsotaan, joten vilkuteltiin siis väistämättä paljon samoille hahmoille. Myös Peter Pan boundit olivat hyödyksi, koska moni hahmo oli meidät vihreän asukokonaisuuden takia Fantasylandissa huomannut ja nyt vielä uudestaan. Huippua! :D






Paraatin katsottuamme meidän oli tarkoitus mennä Bella Notte -ravintolaan syömään Kaunotar ja Kulkuri pastaa, mutta ravintola olikin jo kiinni kun sen ovelle ehdimme! Höh :( Oltiin tietysti totuttu siihen että kun puisto on pidempään auki niin ravintolatkin ovat pitkälle iltaan asti auki, mutta nyt kun paraati loppuu puolikuuden aikaan ja puisto suljetaan siitä parin tunnin päästä niin Fantasylandiahan menee ihan hirmu aikaisin kiinni (ilotulituksen takia).

No eipä siinä sitten auttanut kun suunnata etsimään ruoka jostakin muualta. Aika nopeasti päädyttiin että mennään Cafe Hyperioniin syömään, koska se on hyväksi ja mukavaksi paikaksi todettu. Hyperion niin suuren suuri että sieltä löytyy lähet aina pöytä ja nytkin oli hyvin tilaa. Mussuteltiin siis hyvillä mielin hampparit ja otin vielä omani kaveriksi mozzarellatikkuja, mutta ne olivat melkoinen pettymys. Ihan hyvän makuisia, mutta koostumus ei ollut sellainen ihanan sulanut ja venyvä mitä moisilta juustotikuilta toivoisin.





Meinattiin käydä vielä perinteisesti ilta-ajelulla Pirates of the Caribbena -laitteessa, mutta kun cast memberit ohjailivat ihmisiä Adventurelandin reunoilla takaisin Main Streetille niin eipäs sitten menty sinnekään. Todettiin että Illu alkaisi vasta 45 minuutien päästä ja hetki pohdittiin jaksettiinko jäädä odottamaan, kun ei puistossa enää mitään kummempaa tekemistä keksitty. Teimmekin sitten historiaa ja poistuimme puistosta ennen sulkemisaikaa.

Oli aavistuksen hassua kuunnella Illuminationsin musiikkeja samalla kun käveltiin hotellille.





Mutta vaikka ajoissa lähdettiin kohti hotellia, niin ei toki vain menty huoneeseen makoilemaan vaan piipahdimme nopeasti huoneessa ja suuntasimme sitten hotellin omaan baariin. Päivällä oltiin ostettu postikortteja, joten mentiin niitä kirjoittelemaan ja nautittiin samalla ihanat Disney-drinksut. Minun myrkkyni oli jälleen hauskasta lasista tarjoiltu hohtava Glow-Tini ja Susanna joi tosi hyvän makuisen alkoholittoman Fuzzy Candy -drinksun.





Sellainen oli meidän kolmas reissupäivä. Kaunis kiitos taas jos jaksoit koko postauksen lukea!

2 kommenttia:

  1. Kaikki luetaan. :) Mutta minusta on kiva jos ei joka päivä ilmestykkään. Pitää sulatella edellinen kertomus ennenkuin aloittaa uuden. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! <3 Tosi ihanaa että jaksat näitä hehtaari postauksiani luke ja kommenttoida. :)

      Poista