maanantai 18. maaliskuuta 2019

DLP2019: Walt Disney Studios ja shoppailua!

Alkuviikon säät olivat lellineet meitä auringolla ja lähes kesäisillä lämpötiloilla, joten herääminen harmaaseen ja tuuliseen torstaihin oli julma muistutus siitä että kevätsää ailahtelee. Mutta ei sentään saatu lunta tai räntää niskaamme. Onneksi oli myös vaihdettu päivien suunnitelmia, joten ei niin harmittanut ajatella että osa päivästä menisi muualla kuin Disney-kuplassa.

Mutta tuulesta ja viimasta huolimatta suuntasimme tietysti tuttuun tapaan heti aamusta rope dropiin ja Prinsessa Paviljongille. Tänä aamuna ei tarvinnut odottaa edes paviljongille asti päästyä että tietäisimme kuka vieraita oli tervehtimässä, sillä onnistuin näkemään Auroran kiiruhtavan cast memberin seurassa kohti paviljonkia vain hetki ennen kuin vieraat saisivat luvan aamuiselle urheilusuoritukselle. Tai lupaahan siihen juoksukilpailuun ei varsinaisesti saada, kun cast memberit muistuttelevat että puistossa ei saa juosta, mutta onni onnettomuudessa että Pariisi ei ole kovinkaan tiukka Disney-puistojen säännöistä.




Aurora oli jälleen oikein ihana ja meillä oli sentään Aurora-rusettimme ja Susannalla jopa Aurora boundi päällä, joten ei haitannut vaikka ei ketään uutta tänä aamuna tavattu. Oltiin alkuvuodesta tehty enemmänkin erilaisia rusetteja ja koska molemmat oltiin tehty myös Buzz Lightyear -rusetit niin totta kai käytiin aamulla myös pelastamassa galaksi Zurgin kätyreiltä.

Oltaisiin saatu ihan eeppisin laitekuva ikinä, mutta Buzzilla oli koko viikon ollut jotain ongelmaa aamun laitekuvien kanssa, joten valitettavasti jäi tällä kertaa kuva saamatta. Yritimme iltapäivällä käydä jopa kuvaa kyselemässä, mutta kuulimme että serveri jolla kuvat ovat päivitetään kahden tunnin välein, joten aamun kuvia ei pystynyt enää etsimään. Eli tarkkana omien laitiekuvien kanssa, jos niitä haluaa matkaltaan keräillä!




Me jatkoimme päivää vaihtamalla Walt Disney Studios -puiston puolelle. Mitään kummempia suunnitelmia ei Studioiden puolelle tällä kertaa ollut, mutta kyllä Tower of Terror täytyy käydä ainakin kerran kokemassa. Koska oltiin vaihdettu puistoja ennen kuin Studiot virallisesti edes aukeavat niin päästiin todella pikaisella jonotuksella Toweriin. Melkein liiankin nopealla kun olisin halunnut ehtiä napsia muutaman kunnon kuvan hotellin aulasta, joka on täynnä ihania ykistyiskohtia.

Onneksi oli myös viime reissusta jo oppinut että tässä laitteessa on parasta pitää alituinen valppaus siihen asti että istuu hissin kyytiin. Tälläkin kertaa meitä yritettiin pelotella. Kirjastossa cast member hiippaili taaksemme kesken taustatarinan katselun ja hissiä operoiva cast member oli aivan mahtava eleineen ja puheineen! Ei onneksi kukaan tällä kertaa onnistunut kunnolla pelästyttämään.




Towerin jälkeen suunnattiin Parachute Dropiin ja bongattiin hidden mickey single rider -jonotusalueella. Yritettiin tietysti yläilmoista myös hieman vilkuilla Studion tulevaa laajennusta, mutta vielä ei näkynyt mitään mielenkiintoista. Toivottavasti kohta aletaan kuitenkin saada jo kuvia ja tietoa uusista laitteista ja laajenevasta alueesta.

Sen enempää ei taidettu enää laitteissa käydä vaan loput Studioilla olo ajasta kierreltiin puistoa. Käytiin Pienessä Pariisissa vähän shoppailemassa ja katsomassa olisiko Remy, Emile tai Linguini tavattavissa Ratatouille-laitteen luona. Ei valitettavasti löydetty ketään, mutta ehkä ensi kerralla!






Pohdittiin Mickey and the Magicianin -esityksen katsomista, mutta esitysajat eivät oikein sopineet aikatauluumme, joten jätettiin se tällä kertaa väliin. Suosittelen sitä kuitenkin edelleen kaikille jotka eivät ole esitystä nähneet, jos sattuu puistoissa olemaan kun se on ohjelmistossa. Esitys on todella hieno.

Kun oltiin aikamme Studioita kierrelty ja käyty koemaistamassa Legend of Force sesongin Star Wars -teemaiset herkut, jotka eivät kovin kummoisia olleet, jätettiin puistot hetkeksi taa. Kovin pitkäksi aikaa emme tietysti koskaan raaski puistoja hylätä, mutta kun yhden junapysäkin päässä on Primark ja iso ostoskeskus niin kyllähän siellä nyt täytyy nopeasti piipahtaa.




Kävimme siis tekemässä muutaman tunnin pituisen shoppailu reissun Val d'Europeen. Yllättäen kyllä ihan kamalasti ei Primarkista lähtenyt ostoksia mukaan, mutta sen vierestä löytyvästä Zing!:stä popkultuuriin keskittyvästä keräilytavarakaupasta löytyi aivan ihania Q-Posket-figuureja, joita shopDisneykin nykyään myy.

Vietiin tietysti ostoskassit shoppailun jälkeen hotellille ja jäätiin hetkeksi napostelemaan huoneeseen sillä sää oli edelleen aika harmaa ja kylmä. Oltiin myös sen verran myöhässä että edellistä P&P Festivaalia emme ehtisi nähdä, joten päätettiin odottaa sen aikaa lämpimässä että lähdettäisiin katsomaan vasta päivän viimeistä P&P Festivaalia ja paraatia.





Päivän viimeisessä Pirates and Princesses Festivaalissa prinsessat tulevat yleensä Main Streetiä pitkin, joten oltiin jääty Main Streetille odottamaan show stoppia, mutta onneksi kuunneltiin viiden minuutin kuulutus ja tajuttiin että tällä kertaa Main Streetille olivatkin tulossa merirosvot. Aamupäivällä oli ilmeisesti ollut sen verran tuulista / huono ilma että yksi esityksistä oli peruutettu, joka vaikutti sitten esitysten järjestykseen. No mehän sitten pinkaisimme reippaasti Central Palzalle katsomaan tanssi battle -osuutta.

Festivaalin jälkeen seurattiin merirosvoja Fantasylandiin ja jäätiin odottelemaan päivän paraatia, joka olikin sitten melkoinen yllätys. Twitteristä oltiin jo luettu että puistossa oli ollut hieman ongelmia sään ja äänijärjestlemän kanssa, joka näkyi sitten paraatissakin. Mutta harvoin on Stars on Paradea muutenkaan ihan koko loistossaan nähty.



Aurora ja Philip kerrankin yhdessä paraatissa ja Pahattaresta ei tietoakaan
Aku ja Iines olivat myös poissa, mutta Maija Poppasen pingviinit ja Tuhkimon hiiriystävät Perla ja Suzy ilahduttivat vieraita

Kun Main Streetillä katsottiin paraatia toista kertaan huomattiin että taivaalta alkoi tihkua vettä. Paraatin loppupuolella tihku oli jo muuttunut sateeksi, joten hetki pakoiltiin kastumista Main Streetin kaupoissa ja mietittiin mitä tehdään loppu ilta.

Oltiin aikaisemmin jo pohdittu että voitaisiin tänään käydä Villagessa syömässä, joten kun ei enää kummempaa tekemistä puistossa keksitty päätettiin lähteä. Poikettiin kuitenkin vielä ennen lähtemistä City Hallilla pyytämässä minulle "Happy Birthday" -rintanappi seuraavaa päivää varten.

Käytiin Villagessa syömässä pitsat ja kiertelemässä hetki kauppoja, mutta koska sade ei millään näyttänyt loppuvan niin päätettiin että jätetään tänäänkin Illuminations väliin ja suunnattiin hotellille lämmittelemään.

Ja koska tämän päivän raportti jäi vähän lyhyeksi niin loppuun vielä muutama kuva Hotel New Yorkin aidasta, jota koristavat hienot Marvel aiheiset taideteokset. En malta odottaa että hotelli ensivuonna valmistuu ja nähdään millainen uusi Marvel-hotelli on, konseptikuvat ainakin näyttävät hienoilta.





2 kommenttia:

  1. Välillä onki hyvä shoppailla, sillä uskon että tuota löytyy vaikka mitä mukavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta! Voi kun olisikin aina ylimääräinen matkalaukku ja loputon budjetti kaikille niille ihanille asioille, joita matkalla näkee.

      Poista