tiistai 28. toukokuuta 2019

Disney Lego minifigures series 2 on täällä!

Vuonna 2016 saatiin Suomeenkin Disneyn ja Legon yhteistyössä tekemiä minifigures yllätyspusseja, joista paljastui tuttuja Disney ja Pixar hahmoja. Kirjoitin niistä pienen jutunkin ja tulihan silloin useampi pussi hypisteltyä läpi ja kerättyä pieni armeja hyllyn reunaa koristamaan.

Nyt on vihdoin saatu kaupoihin sarjan toinen osa eli "series 2"! Josta muuten löytyy ne kaivatut Frozen hahmot, sillä Elsa ja Anna ovat osa tätä sarjaa. Kerättävänä on jälleen 18 erilaista hahmoa, joista osa jatkaa ensimmäisen sarjan hahmokaartia. Nyt esimerkiksi pussista saattaa saada Jafarin tai Jasminen kun ensimmäisessä sarjassa olivat Aladdin ja Henki.
Tietysti piti muutama pussi ostaa kun niitä on kohdalle osunut ja sitten ehkä muutama lisää kun on halunnut juuri jonkun tietyn hahmon etsiä. Jälleen on pieni armeja kertynyt näitäkin ja kohta loppuu hyllyn reunalta tila, joten saa nähdä tuleeko ostettua enempää. Sen verran hyvä tuuri on ollut, että en ole vielä yhtään tuplaa saanut, vaikka useampi pussi onkin tullut ostettua.

Koko sarjaa en tälläkään kertaa aio kerätä sillä sarjassa on muuta hahmo, joista en liiemmin välitä - vaikka legomuodossa ihan söpöjä ovatkin. Sarjassa on esimerkiksi Roope ja veljenpojat, jotka ovat varmasti Ducktails-fanien mieleen, mutta itse yritän vältellä pusseja joiden läpi tunnen hahmon jolla on nokka.

Jasminen kuitenkin haluaisin tästä sarjasta vielä saada Aladdinin kaveriksi ja Nightmare before Christmas hahmot Jack ja Sally olivat sellaiset joihin iskin silmäni heti kun näin ensimmäisiä kuvia sarjasta. Luulisin että Jackin mukana tuleva lahjalaatikko olisi helppo tunnistaa pussin läpi, mutta ei ole ainakaan vielä osunut sen tuntuista kohdalle. Saa siis ehdottomasti jakaa vinkkejä jos olet itsekin pusseja hypistellyt läpi.


Kauppareissulla tuli ostettua taas pari uutta pussia

Tällä kertaa pussista tuli Elsa! Mukana tulee myös aina keräilylappu josta näkee kaikki sarjan hahmot 

Elsan mukana tulee hieno lumihiutale - joka tosin on aika valtava Elsaan verrattuna

Nyt kun BR-lelua ei enää ole olen onnistunut löytämään näitä ainakin Prismoista ja Tokmannilta, joten jos oman minifiguuri kokoelman kerääminen kiinnostaa niin suosittelen vilkaisemaan ainakin noiden kauppojen leluosastot. Uskoisin kyllä että löytyy muistakin isoista marketeista, joilla on valikoimissaan Lego-tuotteita tai ainakin aikaisempia minifigures-sarjoja.

Laitan tähän loppuun vielä kuvan pienestä armejastani ja lapun, josta näkee kaikki sarjan hahmot. Onko tässä sarjassa sellaisia hahmoja jotka haluaisit ehdottomasti omaan kokoelmaasi vai keräätkö kaikki?

Tai olisiko joku sellainen hahmo, jota ei ole vielä lego muodossa nähty mutta olisi kiva saada vaikka seuraavaan sarjaan? Itse haluaisin ainakin nähdä miten Zootropoliksen Nick ja Judy taipuisivat legoiksi ja Vaiana ja Te Fiti olisivat ihana lisä sarjaan.
5 kommenttia:

 1. Harmi, että mä olen missannut edellisen setin kokonaan! Olis ollut kiva kerätä molemmat sarjat kokonaan. Näitä uusiakaan en siis ole vielä kerinnyt käydä ostamassa, mutta täytyy kyllä pian mennä.

  VastaaPoista
 2. Minulta on mennyt myös kokonaan tämmöinen Disney Lego sara ohi. Näitähän olisi ollut kiva keräillä. Varsinkin Roope Ankka ja Jack Skellington näyttävät hauskoilta.

  VastaaPoista
 3. Moi! Oli taas hyvä kirjoitus. Itseltä on mennyt 1. sarja kokonaan ohi johtuen ehkä siitä, että olen ollut Disney-intoilija vasta n. vuoden. Näihin kuitenkin törmäsin, kun kävin ensimmäistä kertaa Disney Storessa Dublinissa 4.5.2019 (May the fourth -päivä vahingossa). Sieltä ostin sen enempää miettimättä kaksi pussia, joista tuli Hercules ja Steamboat Willie. Olin ihan tyytyväinen. Eniten iloa olisi ehkä tuotaneet Tiku, Taku, Tupu, Hupu tai Lupu, koska ne ovat ihanan söpöjä ja luonteeltaan hauskoja hahmoja. Jos joskus ostan uusia pusseja toivon etten sais alarivistä (poislukien Hercules) oikeestaan ketään, koska ne ovat vieraampia hahmoja eivätkä mielestäni niin kivan näköisiä. Siihen mitä sanoit Elsan mukana tulevasta lumihiutaleesta, on mielestäni sama ongelma Stemboat Willien ruorin kanssa. Olen nyt varsinkin siivotessa vaihtanut sen ja Herculein paikkaa useamman kerran ja lähes aina on se ruori lähtenyt hahmonsa kädestä. Herculesissa on kyllä kiva, että se on kirjaimellisesti kaksinaamainen, koska sillä on tuo hymynaama, joka sinunkin kuvassasi näkyy ja sitten sillä on se hyökkäysnaama pääpalan toisella puolella, minkä saa piiloon hiuksilla tarvittaessa. Ainakin minulla tuli Herculesin pussissa toinen miekka tavallaan varapalana. Mitä teet niille? Heitätkö pois? Keräätkö johonkin? Steamboat Willien mukana tullut toinen alusta tuli minulla kyllä käyttöön, koska onnistuin jo matkalla Irlannista Suomeen hukkaaamaan Herculesin alustan, mutta tuolle toiselle miekalle en ole keksinyt käyttöä tai säilytystä vielä.

  VastaaPoista
 4. Noita ois varmaan kiva keräillä. Haluaisinkin ainakin Ankat ja Tikun sekä Takun. :)

  VastaaPoista
 5. Jasmine näyttää lihoneen :D

  VastaaPoista